lauantai 12. heinäkuuta 2014

Pennun tuoksua

Perjantaina kävin aamupäivästä Mikon kanssa tekemässä pienet keinutreenit Kivikossa. Taisipa olla meidän ensimmäiset omatoimitreenit sitten viime syksyn. Aamu oli hieman viileä, mutta kentälle paistoi suoraan aurinko, joten siellä oli hyvin lämmin. Aloitimme treenit säädettävän keinun alimmalta tasolta. Ainakin alkuun hyvän toiston jälkeen (= Miko hyppäsi keinulle) tuli vähän varovaisempi toisto. Nostin lopuksi keinun keskitasolle. Teimme muutaman toiston, jotka vain paranivat loppua kohden.


Teimme myös muutaman kerran A:ta ja aluksi käytin kosketusalustaa. Hyvin Miko pysähtyi joka kerta kontaktille, mutta kerran lähti kontaktilta minun kehuessa. Koska meillä on huomenna möllitokokoe, niin palauttelin mieleen luoksetuloa. Miko juoksi eteeni noin 1 - 1,5 metrin päähän istumaan. Piti sitten tehdä toinenkin toisto ja taas sama toistui. Otin sitten lyhyemmän etäisyyden, jolloin Miko tuli suoraan sivulle. Lopuksi piti ottaa vielä yksi luoksetulo pidemmällä etäisyydellä ja sekin meni hyvin. Miko ei ole koskaan aikaisemmin tullut luoksetulossa eteen istumaan, joten en tiedä mikä mielenhäiriö se oli... Olemme myös iltalenkeillä vähän tokoillut. Yhtenä iltana teimme jääviä liikkeitä, jotka menivät tosi hyvin. Yleensä Miko maahan menon jälkeen menee maahan myös kun pitäisi jäädä seisomaan, mutta tällä kertaa niin ei tapahtunut. Jospa niin sitten kokeessakin :)

Iltapäivällä pääsin Tainan mukaan Saloon katsomaan Lokin ja Rian pentuja. Pentuset lähtevät tänä viikonloppuna uusiin koteihinsa, joten ne ovat jo "isoja". Kaikki neljä olivat aivan ihania ja pörröisiä. Ne olivat myös hyvin vilkkaita ja menivät välillä aidan ali naapurin puolelle. Taina otti pennuista kuvia ja minä seisotin pentuja. Kaksi ensimmäistä, Brando ja Flame, olivat vähän helpompia tapauksia, mutta ei pentujen seisotus helppoa hommaa ole. Xema ja Velmu taisivat olla kovin nälkäisiä, sillä namikäden sormet kokivat kovia pentujen naskalien käsittelyssä. Velmu ei myöskään tahtonut pysyä paikallaan, mutta sai Taina silti ihan hyviä kuvia :) Pennut ovat kyllä tosi ihania, mutta ei reissusta pentukuumetta tullut. Lisää kuvia pennuista löytyy täältä.








Sain tällä viikolla kaksi odotettua pakettia. Toisesta löytyi magneetteja ja lompakko Mikon kuvilla ja HelsiTaren paketissa oli kaikkea kivaa oranssia. Tilasin kooikerhondje-t-paidan, isomman märkäloimen, lippiksen ja namipussin. Märkäloimen, jota olen kaikkein eniten odottanut, joudun pistämään takaisin, sillä siitä puuttui kooikerhondje-brodeeraus... T-paitaan olisin halunnut tekstin lisäksi kuvan, mutta verkkokaupan vaihtoehdoista ei ottanut selvää enkä kysellytkään, joten paidassa on pelkkä teksti, mutta kelpaa sekin. Alla myös kuva Berliinistä ostetusta namipurkista. Vein sellaisen äidille kiitokseksi Mikon hoidosta, mutta täytyi itsellekin sellainen ostaa :)





4 kommenttia:

  1. Ihania pikku pentuja! :) Onko tuo purkki muuten Berliinin lentokentältä? Ostin reilu vuosi sitten ihan samanlaisen isälleni, joka hoiti koiraani Berliinin loman ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin purkin KaDeWe-tavaratalosta. Lentokentällä en tuollaisia nähnyt. Tuo oli niin hyvä idea koiravahdille, ettei sitä voinut olla ostamatta :)

      Poista
  2. Jos teidän entinen märkäloimi joutuu toimettomaksi niin se ehkä sopisi Huugolle? Voidaan hieroa kauppoja vaikka seuraavan kerran hyppistreeneissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sopii :) Otan loimen mukaan seuraavan kerran kun nähdään treenien merkeissä

      Poista