keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Paluu arkeen

Sunnuntaina tein hyppytekniikkatreeneissä samaa harjoitusta kuin edellisellä kerralla eli perussarjaa ja kasvavaa sarjaa putkella yhdistettynä. Hyvin meni ja sain jotain videollekin, mutta turhaan sellaisia tekniikkavideoita julkaisee, joissa tekniikka ei oikein näy :) En siis saanut kameraa niin, että olisin saanut kaiken mahtumaan sivulta kuvattuna.

Maanantaina oli sitten paluu normaaliin arkeen eli loma loppui. Ihan kiva oli palata töihin, vaikka aina mielellään lomailua jatkaisikin. Ihan putkeen ensimmäinen aamu ei tosin mennyt. Olimme juuri palaamassa kotiin, Miko oli hihnanmitan edellä, kun se meni meidän rapun oven eteen. Saman tien Miko alkoi ravistella päätään ja jotain lensi pois. Rapussa Miko vielä ravisteli pari kertaa ja alkoi sen jälkeen nuolla suupieliään. Ei ollut vaikea arvata, että ampiainen pisti. Ei sitten auttanut muu kuin jäädä kotiin odottelemaan mistä kohtaa alkaa turpoamaan. 40 minuuttia taisin tarkkailla Mikoa ennen kuin uskalsin lähteä töihin. Ampiainen oli pistänyt kuonoon, nenän viereen ja onneksi turvotus jäi pieneksi eikä uhkaa hengitysteiden tukkeutumiselle ollut.

Agilitytreenitkin jatkuivat tällä viikolla ja eilen oli meidän treenit. Miko on jo alkanut tylsistymään hiljaiseloon, joten ihan hyvään saumaan alkoi treenit. Teimme valssiharjoitusta, jossa ensin mentiin 4 hyppyä ja sitten valssilla käännös takaisin päin, sitten 3, 2 ja 1 hyppyä samalla tavalla. Meillä meni ihan hyvin ja saimme koko sarjan tehtyä. Kouluttaja sanoi, että teen valssin liian myöhään (vasta hypyn kohdalla). Se taitaa olla varmistelua, kun aika helposti Miko kieltää jos on kovin ennakoiva ohjauksen kanssa. Eipä onnistunut aikaisemmin valssin tekeminen, koska Miko oli jo nähnyt tämän harjoituksen eikä se siitä jaksanut enää innostua. Vauhti oli siis sen verran hidas, että olin liian edellä. Piti sitten vaan huolehtia, ettei oma liike lopu, sillä se pysäyttää Mikonkin.

Omatoimisesti teimme kontaktitreeniä A:lla, jonka jälkeen oli hyppy ja kepit. Tein kaksi kertaa pelkkää A:ta ja sitten kaksi kertaa kepeille asti. Molemmilla kerroilla keppien aloitukset olivat ihan super ja pujotteluvauhti oli erinomainen. Kontaktillekin Miko pysähtyi joka kerta hienosti. Lopuksi valssiharjoitusta hieman muutettiin ja kepitkin tulivat mukaan. En enää saanut innostettua Mikoa sopivaan vireeseen, joten kovin kummoisesti ei viimeinen harjoitus mennyt.

Pistin Mikolle Bayvanticit niskaan lomien alettua, joten aineen teho on päättynyt. Ja kyllä sen heti huomasi. Sunnuntaina Mikon vatsasta löytyi punkki ja maanantaina korvan juuresta. On siis aika pistää uudet litkut.

Mikon fiksu ilme, kun yritin ottaa kuvaa turvotuksesta :D
Mikon naama pullottaa rullahuulien vuoksi, mutta kuvassa
oikealla puolella on vähän turvotustakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti