sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ehkä siitä joskus tokokoira tulee



Lauantai-iltana teimme viime hetken treenit lähikentällä. Teimme seuraamispätkän kaikilla käännöksillä ja se meni oikein hienosti. Jäävätkin onnistuivat. Tänään oli sitten möllitokokoe Tikkurilassa. Miko oli ryhmäliikkeissä toisen ryhmän ensimmäisenä. Paikalla makaamisessa on aina kiva saada reunapaikka, mutta harjoituksen kannalta olisi ollut parempi olla keskemmällä. Tositilanteissa reunapaikka olisi erittäin toivottu. Kehääntulotarkastus meni ok. Mainitsin Mikon olevan varautunut ja syötin sille namia tutkimisen ajan.

Pihakeinussa


Luoksepäästävyys: 8 - Miko nousi ylös ja haukahti tuomarille, mutta kävi sitten haistelemassa. Luulin, että olisi tullut huonommat pisteet.

Paikalla makaaminen: 10 - Aika oli minuutti ja en mennyt ihan täyden matkan päähän. Miko makasi nätisti katsellen välillä ympärilleen ja kerran se ihmetteli jotain jalkojensa juuressa. Vieressä makasi musta isovillakoira ja sen vieressä maannut koira lähti kerran pois rivistä. Miko katsoi koiran suuntaan, mutta missään vaiheessa Mikolla ei ollut aikomuksia nousta. En käynyt palkkaamassa suorituksen aikana. Hienosti meni!

Seuraaminen kytkettynä: 9 - Miko piti koko liikkeen ajan kontaktia, ei mitään haahuiluja tai kiinnostuksen loppumista. Ihan parasta seuraamista ikinä! Tuomari kommentoi lopuksi, että muuten hyvää, mutta käännöksissä Miko vähän jätätti. Taluttimetta seuraamista ei ollut nakkiluokassa ollenkaan.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9 ½ - Ei kommentoitavaa. Liike meni hyvin, en tiedä mistä puolen pisteen vähennys tuli.

Luoksetulo: 10 - Luoksetulo oli hyvin reipas. Vähän Miko törmäsi käteeni sivulletulossa. Tuomarin kommentit olivat, että hyvä vauhti ja juuri sellainen suoritus kuin pitäisi ollakin.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 0 - Miko lähti liikkeen aloitettuamme haistelemaan ja löysi namin nurmikolta. Tästä tuomari olisi kai tehnyt vain pienen pistemenetyksen, mutta uudella yrityksellä ei sitten mennyt nappiin. Miko meni istumaan ja sitten pari kertaa maahan ja lopulta jouduin kädellä pysäyttämään. Juuri ennen meidän vuoroa liikkeestä maahan sujui yhtä hyvin kuin tämän viikon treeneissäkin. Ja hieno oli liike myös meidän vuoron jälkeen. Niinpä tietysti.

Estehyppy: 0 - Hyppy-käsky oli Mikolle vapautus etsimään lisää nameja nurmikolta. Uudella yrityksellä sama juttu ja siinä vaiheessa meni jo liike nollille. Sain sitten ehkä neljännellä yrityksellä Mikon tekemään pyydetyn asian ja hienosti Miko jäi seisomaan hypyn taakse. Argh se, joka oli niitä nameja kylvänyt...

Kokonaisvaikutus: 8 - Tuomarin mukaan paikoitellen oli oikein hyvännäköistä menoa, mutta intoa voisi saada lisää.

Yhteensä pisteitä 113/160. Vain kolme parasta pistettiin järjestykseen, joten sijoituksesta ei tietoa. Luoksepäästävyys ja nollille menneet liikkeet jäivät harmittamaan, mutta muuten olen tosi tyytyväinen. Videota ei ole, joten sen sijaan tässä postauksessa kuvia Mikon kesäpäivän vietosta torstaina.



Illalla oli vielä hyppytekniikkatreenit. Teimme alastuloa ja set pointia. Molemmat menivät ihan ok, set pointissa piti ponnaria tuoda vähän lähemmäksi. Tokokokeen vuoksi jouduimme syömään lounasta kovin aikaisin, joten Markus oli hakenut meille pizzan iltapalaksi. Rapussa Miko haistoi pizzan (ja Markuksen) ja se vikisi koko hissimatkan. Meidän pieni pizzapoika.

Jäätelöä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti