lauantai 10. toukokuuta 2014

Helsinki KV ja synttäreiden juhlintaa

Kylläpäs tänään jännitti, kun oli lähtö näyttelyyn edessä. En tiedä miksi kehään meneminen jännittää, vaikka olemme jo vaikka kuinka monta kertaa käyneet näyttelyssä. Kävimme ensin katsomassa missä kehä sijaitsee ja sitten menimme kojuille. Ostin Mikolle synttärilahjaksi kolme lelua, jotka sai kympillä. Ostin myös muutaman pihvitikun ja sain yhden kaupan päälle, kun sanoin että synttärilahjaa ostan :) Toiselta kojulta lähti mukaan kaksi namitaskua.

Tuomari mittaili melko ahkerasti edellisiä rotuja ja se sai taas jännityksen pintaan. Miko pelkää mittaa eikä siksi mittaamisesta oikein tule mitään. Meidän vuoroa odotellessa Miko välillä lauleli serenadeja tytöille. Maassa oli myös paljon hyviä hajuja. Meitä ennen kehässä pyörähti Robin-pentu ja valioluokassa meitä ennen oli Dimi (Black Amiikos Dim Dagowin). Olimme molemmat huokaisseet, kun näimme luettelosta kuka on kaverina kehässä, kaksi isoa kun ei pistä niin silmään :) Aluksi tuomari katseli koiria edestä päin ja Miko kävi häntä tervehtimässä. Yhdessä ravatessa Mikolla tahtoi pää painua maahan. Dimin arvostelun jälkeen tuomari katsoi Mikon liikkeet edes takaisin ja takaisin tullessa pää meni taas maahan. Pöydälle nostin Mikon takapuoli tuomariin päin. Näin siksi, ettei Miko näe mittaa. Se kannatti, sillä Miko ei edes huomannut mittaamista. Molemmille uroksille erinomainen. Kilpailuluokassa tuomari joutui hieman miettimään. Hän ensin juoksutti koirat yhdessä kehän ympäri ja sitten yhdessä edes takaisin. Tuloksena Mikolle VAL-ERI  VAK2 SA PU3 VARACA. Olen tyytyväinen :) Ja vara-CACIB ruusuke on hieno :)

Beata Petkevica, Latvia: "Correct bite. I'd prefer him a little bit lower. Beautiful shape of eyes. Good expression. Excellent pigmentation. Excellent dark tip of ears. Correct length of body but a little bit narrow. Nice tail. Just a little bit narrow in movement in back. Nice presentation."

Kuvaaminen tuotti hieman hankaluuksia, kun henkilökohtainen kuvausassistenttini oli sählyturnauksessa. On se vaan helpompaa olla kuvaamassa ilman koiraa. Jatkossa kuvaan ulkonäyttelyissä ihan suosiolla automaattiasetuksilla, kun en vaan saa asetuksia kohdilleen. Kuvia löytyy täältä. Ne, joissa on paremmat värit, on automaattiasetuksilla kuvattuja.

Näyttelyn jälkeen kävin kaupassa ja vasta kotiin tultuani muistin, että olisi pitänyt ostaa yksi Cesar Mikolle synttärikakuksi. Käytin sitten kaiken luovuuteni maksamakkara-raejuusto-pihvitikku-kakkuun :) Mikolle maistui ja lelut kelpasivat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti