maanantai 19. lokakuuta 2015

Rio 4 kk

Rio on tänään 4 kuukautta vanha. Se on 33 cm korkea ja painaa 5,5 kg. Miko oli samanikäisenä 9,9 kg ja 37-39 cm.

Rio 4 kk

Rio a.k.a Rii, Ripsu, Ripsa, Ripsi, Ripa, Rippana, Riiuska, Riiu on aivan ihana pentu. Yhtään ei ole kaduttanut pennun hankinta :) Riossa on tosin samanlaisia piirteitä kuin Mikossa, sellaisia ei niin kivoja piirteitä. Olen itseeni pettynyt, etten ole enempää panostanut vieraiden ihmisten ja koirien kohtaamiseen, sillä alusta lähtien oli selvää, että ne jännittävät Rioa. Paheeni on saamattomuus, kaikenlaisia aikomuksia kyllä on, mutta niiden toteuttaminen on toinen juttu. Toisaalta myös kahden koiran kanssa eläessä ei pysty panostamaan samalla tavalla kuin yhden koiran kanssa. Miko on kiva koira, mutten toista samanlaista halua. Riossa on paljon hyviä piirteitä. Sitä on sanottu rauhalliseksi, mutta Rio on aikamoinen duracell-pupu ja välillä kauhea riiviö. Se on ehkä vähän vieraskorea :) Rion energisyys on mieleeni, se on helposti koulutettavissa, se tutustuu rohkeasti uusiin paikkoihin, se on tosi ketterä ja välillä kova pomppimaan. Rio tykkää olla sylissä syömässä puruluuta tai lelua. Se on pusupoika. Rio joskus haukkuu helposti, varsinkin jos on koulutustilanteesta kyse ja se joutuu vähäänkään odottamaan. Hieman on malttamaton pieni mies.

Riosta on tullut kuvattua kahden kuukauden aikana video jos toinenkin. Kokosin videoita yhteen ja alla tulos. Musiikkina on isännän biisi (Markus Hakala: Curacao).


Lopuksi vielä kuvia tältä päivältä, muutama lisää täällä.

Riolla on hassu kuvio takapuolessa
Nostetaan jalkaa!
3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!! Rio on kasvanut tosi kauniiksi ja komeaksi kooikkeripojaksi:) myös Miko näyttää tosi edustavalta. Liikuttava video!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Rio on ihana pentu :) Miko ja Rio on hellyyttäviä yhdessä, varsinkin se on ihana kohta videossa, jossa Miko halii Rioa.

    VastaaPoista