maanantai 23. helmikuuta 2015

Pieni rallattelupäivitys

Perjantaina kävimme pitkästä aikaa rallytokon omatoimitreeneissä. Teimme ALO-luokan radan, jolla oli yksi AVO-kyltti. Tein radan Mikon kanssa kahdesti ja jaoin radan kolmeen osaan niin, että muutamien kylttien jälkeen palkkasin. Muuten en palkannut kuin lähdössä. Palkkana oli HauHaun Chicken&Tuna, jonka ainesosaluettelo näytti ihan ookoolta (kana, liemi, tonnikala, riisi porkkana, herne). Treenit meni kovin kivasti ja vire oli jälleen oikein hyvä.

Sunnuntain hyppytekniikkatreeneissä teimme jälleen rallytokoa. Teimme pääosin käännöksiä ja eteen istumista. Kovasti Mikoa kiinnosti maton hajut (ja Huugon palkkakuppi), mutta erittäin mielellään Miko myös treenasi, joten mukavat treenit jälleen.

Miko oli koko viikonlopun hyvin vaisu (paitsi silloin, kun oli ruuasta kyse), mutta silti perjantain ja sunnuntain treenit menivät hyvin. Hieman vaisuuden aiheuttajasta seuraavassa ruokintapäivityksessä, mutta lääkkeilläkin on ollut oma, varmaan aika iso, merkitys. Kolmen viikon ajan Miko oli kortisonikuurilla ja aluksi oli myös muut lääkkeet. Kortisoni oli varmaan suurin syy vaisuuteen. Ei ole Mikolle leikkiminen maistunut helmikuun aikana, vaikka normaalisti se useammankin kerran päivässä yrittää saada meitä leikkimään sen kanssa. Lenkkeilykään ei ihan kauheasti ole innostanut. Ihan normaali Miko ei ole myöskään ollut tammikuussa ja siihen syynä on varmaankin ollut eturauhasvaivat. Tänään maanantaina Miko oli muuttunut mies (sunnuntaiaamuna se sai viimeisen kortisonitabletin). Se on ollut paljon reippaampi ja halunnut leikkiä. Ja leikkiessä se murisi hurjasti. Mikke is back!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti