lauantai 19. syyskuuta 2015

Rio 13 viikkoa / 3 kk

Eilen Riolla tuli 13 viikkoa ikää täyteen ja tänään 3 kuukautta. Kohta ei enää tarvitsekaan laskea ikää kuin kuukausissa. Painoa Riolla oli 4,3 kg eli vihdoin ollaan neljässä kilossa. Painovertailussa Miko, jonka paino oli noussut viikossa 1,3 kg(!), Rio ja Loki. Riolla paino nousi nyt enemmän kuin viimeksi ja varmaan kohta se on taas isän kanssa samoissa lukemissa.


Täytyy yrittää seisotuskuvia uudestaan vielä nyt viikonloppuna, mutta tässä yksi kuva 13-viikkoisesta:

Vertailun vuoksi Rio 8 viikkoa:

Jalat pennulla on ainakin kasvanut. Erityisesti takajalat :)

Keskiviikkona kävimme Rion kanssa Mustissa & Mirrissä ostamassa valjaat. Myyjä suositteli kahta mallia, joissa oli säätömahdollisuus myös kaulan ympäriltä. Toinen oli Rukan, sama malli kuin Mikollakin on, ja toinen Hurtan. Rukalta ei ollut sopivaa kokoa saatavilla, joten mukaan lähti Hurtta Dazzle -valjaat. Varmaan kalleimmat mahdolliset valjaat... Mutta tulipahan nyt pennulle valjaat sekä samalla näkyvyyttä pimeään. Kuva Riosta valjaineen tulee myöhemmin. Hieman kotona aloin epäröimään valjaiden sopivuutta, mutta ainakaan toistaiseksi Rio ei ole alkanut yskiä vetäessä. Mielestäni rintakappale jää liian ylös, mutta ei kai se sitten paina kurkkua. Mustissa & Mirrissä Rio tapasi corgipennun, jonka kanssa se kävi tekemässä tuttavuutta. Tuolloin liikkeen vaaka näytti 4,1 kg.

Tällä viikolla Rio ei päässyt tapaamaan Irra-bretonia ja eilisen pentuleikkikoulunkin jouduin perumaan, sillä olen ollut koko viikon flunssassa. Eilen tein etäpäivän lakkojen vuoksi. Koko päivä meni sohvalla pyjamassa köllötellen. Välillä oli hieman haasteita löytää ergonomista työasentoa :) Riolla on kuitenkin leikkiseuraa riittänyt, sillä Mikon kanssa ne painivat monta kertaa päivässä. Video on viime viikolta ja kuvat eiliseltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti