keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

RotuRace 2014

Viime viikonloppuna oli RotuRace, joka on yksi kesän odotetuimmista tapahtumista. Tänä vuonna kooikerjoukkueita osallistui kaksi kappaletta: KiitoKoohot ja KoohoPower. Meidän KiitoKoohot-joukkueessa oli Mikon lisäksi Terra, Merlin ja Breco. Viime vuonna olimme ensimmäisten joukkueiden joukossa ja nyt oli vuoro olla sitten viimeisten joukossa. Eipähän tarvinnut herätä aikaisin. Foreca lupasi sunnuntaille pilvistä ja vähäistä sadetta, mutta Hyvinkäällä kyllä paistoi aurinko lämpimästi. Kävin Mikon kanssa radan vierellä katsomassa muiden suorituksia. Miko kiihtyi nähdessään toisten koirien juoksevan ja myös vieheen kelaaminen takaisin lähtöön sai kierrokset nousemaan.

KiitoKoohot: Merlin, Miko, Breco & Terra


Meidän joukkueen juoksujärjestys oli Terra, Breco, Miko, Merlin. Juoksujen videokuvaus onnistui toisen koohojoukkueen avustuksella ja valokuvaus hoitui niin, että minä kuvasin Terran juoksua ja Lotta loput. Hieman tuli kiire vaihdossa ja juoksin Mikon kanssa lähtöalueelle. Hyvin kuitenkin ehdimme asettua lähtöasemiin. Miko meinasi päästä irti ennen aikojaan kun irrotin toisen käden osoittaakseni viehettä. Kun viehe lähti liikkeelle, Miko ampaisi sen perään. Minä juoksin perässä maaliin. Maalissa Miko kävi vieheeseen kiinni ja ravisteli sitä oikein kunnolla. Tapettuaan vieheen Miko lähti juoksemaan minua kohti, mutta kääntyi sitten takaisin. Viehe oltiin juuri nostettu maasta, jotta sen voisi pistää kelauslaitteeseen. Miko kävi vieheeseen uudestaan kiinni. Viehenainen vähän leikitti Mikoa vieheellä ja sanoi sitten, että muiden pitäisi ottaa Mikosta mallia :) Miko - the True Hunter :D


Meidän koko joukkue suoriutui tosi hienosti. Kaikilla oli toki aikaisempaa kokemusta, joten hienoja juoksuja oli odotettavissakin :) Silti jäi sellainen tunne, että me ei ihan samoihin aikoihin ylletty kuin viime vuonna. Luulin, että Miko oli viime vuotta hitaampi, mutta aika paranikin 0,33sekuntia :) Hyvä puoli viimeisten joukossa olemisessa oli se, ettei palkintojenjakoa ja tuloksia tarvinnut odottaa pitkään. Kyllä olikin yllätys, kun tuloslistassa komeili KiitoKoohot 5. sijalla ja eroa 3. sijalla olleen joukkueen aikaan oli vain 0,02 sekuntia! Hyvä me! Vähänkö meillä oli hienot ja nopeat koirat :) Sijoitus siis 5/47.


KiitoKoohojen yksilöajat:
10. Terra 7,22
19. Merlin 7,35
33. Miko 7,52
37. Breco 7,57

Yhteensä koiria 188 eli tosi hyvät sijoitukset meidän koohoilla. Ja tosi tasainen joukkue oli KiitoKoohot :) Kiitos joukkueelle!

Toivottavasti taas ensi vuonna saadaan joukkue kasaan. Tämä on varmasti Mikolle kaikkein mieluisin harrastus :) Merjalle kiitos videosta. Tässä myös linkki KoohoPowerin videoon. Muutamia kuvia täällä.

Miko kiitää. © Lotta Franck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti