sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kesätauolle

Nyt ei ole muutakaan kuvaa, joten tässä
Budapestin eläintarhan kirahvi :)
Viime viikolla jätin keskiviikon tokotreenit välistä, sillä lähdin torstaina Budapestiin ja halusin käyttää illan pakkaamiseen. Pojat pärjäsivät hyvin keskenään neljä päivää. Tulin takaisin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Mikolla oli vähän lenkkirytmi muuttunut, joten ennen kahta yöllä iltalenkin jälkeen pojat odottivat minua ulkona. Miko tervehti hyvin iloisesti, mutta onneksi saimme hillittyä sen iloa, etteivät kaikki naapurit heränneet Mikon huutoon...

Tällä viikolla oli viimeiset treenit ennen kesätaukoa. Tiistaina agilitytreeneissä tehtiin vain kontakteja ja keppejä. Aloitimme A:lla, joka meni ihan hyvin. 2on2off asennossa Miko oli sen näköinen, että se odottaa pallon lentävän. Piti sitten parin toiston jälkeen käydä hakemassa pallo ja hyvin se kelpasi palkaksi. Hyvä, että sentään viimeisissä treeneissä ennen taukoa pallo kelpasi. Puomi oli aluksi hieman varovainen, koska edellisellä kerralla olimme tehnyt keinua. Keinua emme tehnyt ollenkaan, koska säädettävä keinu ei ollut meidän kentällä. Jonkin verran kontakteilla tuli läpijuoksuja, mutta ei se ole mitenkään yllättävää ole, kun johdonmukaisuus puuttuu. Kisatilanteessa harvemmin sanon koske-käskyä enkä vaadi, että Mikolla on etujalat maassa. Kepeillä teimme erilaisia kulmia ja lähetystä kepeille matkan päästä niin, että itse pysyi paikallaan kunnes Miko aloitti kepit. Keppejä Miko teki vaihtelevalla vireellä. Paljon hyvin toistoja tuli siitä huolimatta.

Keskiviikon tokotreenit jäivät jo kolmannen kerran välistä, kun kouluttaja ei päässyt paikalle enkä omatoimitreenien takia halunnut lähteä hallille asti. Torstaille olin taas ostanut rally-tokotreenit. Meitä oli vain kolme paikalla ja yksi toimi kouluttajana, kun oikea kouluttaja on katsomassa jalkapallon MM-kisoja Atlantin toisella puolen. Teimme haastavan lyhyehkön radan. Ensin pidin Mikon hihnassa, koska hihnassa on vaikeampi tehdä liikkeitä ja alokasluokassa koira on hihnassa. Toiselle kerralle nostin Mikon virettä ja otin hihnan pois ja se olikin parempi kerta.

Tänään oli hyppytekniikkatreenit, jotka jatkuvat koko kesän ajan. Teimme sateessa alastuloa ja taipumista, jossa oli vain kaksi hyppyä ja jälkimmäistä rimaa nostettiin joka toiston jälkeen ja lopuksi laskettiin alas. Alastulo meni ok. Positiivista on erityisesti se, ettei Miko enää varasta kuin silloin tällöin. Korkeustaipuminen oli meille uusi juttu. Silti Miko tiesi heti mistä on kyse, joten se kävi hyppäämässä hypyt ja odotti sitten saavansa palkan :) Oikealle taipuminen meni oikein hyvin. Pienin tauon jälkeen teimme vielä vasemmalle ja sekin meni ihan hyvin.

Ihan hyvä, että treenit hyppytekniikkaa lukuun ottamatta jäivät hetkeksi tauolle. Tämä on ollut rankka kevätkesäkausi, kun meillä on ollut useampana viikkona neljät treenit ja niistä kolmet peräkkäisinä päivinä. Treenaaminen ei kuitenkaan ole alkanut maistua puulta, mutta matkustaminen vähän tympii, kun siihen menee niin paljon aikaa. Minulla on vielä viikko töitä ja sitten on taukoa töistäkin :) Juhannus oli jo esimakua lomasta: en tehnyt juurikaan mitään ja nukuin univelkoja pois. On meillä kuitenkin lomalle pari suunnitelmaa :)

Haluan kirjata kaikki punkkihavainnot ylös, joten tässä tämän viikon saldo: torstaina Mikon reidellä käveli punkki ja perjantaiaamuna Mikon kainalosta löytyi punkki, joka oli viettänyt siellä jo jonkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti