torstai 19. marraskuuta 2015

Rio 5 kk

Ripa Rippana on tänään tasan 5 kuukautta. Painoa pojalla on 6,5 kg ja korkeutta 35 cm. Siitä tulee siis medi ;) Kooltaan se on hyvin samoissa lukemissa kuin isänsä ja siskopuolensa samanikäisenä. Loki oli sentin korkeampi ja noin kilon painavampi. Miko huiteli jo silloin omissa lukemissaan (12,1 kg, n. 41 cm).


Viiden kuukauden ikäinen pentu voi vaikka osallistua pentunäyttelyyn. Yleensä mätsäreissäkin ikäraja on 5 kk (tai sitten kun rokotukset on ok). Rion ensimmäinen match show on lauantaina. Mitäköhän siitäkin tulee... Rio ei vielä malta pysyä paikallaan seisomassa, haukkuvat koirat ovat pelottavia ja vieraat koirat yleensäkin ovat aika jännittäviä. Kukaan vieras eläinlääkäriä lukuun ottamatta ei ole tainnut katsoa Rion purentaa. Huomenna toivottavasti siihen tulee muutos, kun käydään pentutreeneissä. Onneksi Messariin on vielä kaksi viikkoa, mutta ei siinä ajassa ehkä ihmeitä tehdä :) Aikataulut ilmestyivät eilen. Molempina päivinä kooikerpentuja on 4 kpl. Luulen tietäväni kaikki lauantain pennut ja sunnuntain pennuista 3 kpl. Aika mukava määrä pentuja; ei liikaa eikä tarvitse olla yksinkään. Pentunäyttely on omassa hallissaan erillään muista tapahtumista. Kepo eli isäntä on onneksi tulossa mukaan, joten apukäsiä on käytettävissä. Siten myös tarvittaessa Rion saa aikaisemmin kotiin. Minunhan täytyy olla paikalla ainakin kooikereiden ajan (ei siis ole pakko vaan haluan olla :) ). Onneksi pentujen ja aikuisten aikataulut ovat lähekkäin, muttei päällekkäin (paitsi jos sunnuntain pentukehä myöhästyy). Melkein jo jännittää!

Rion 5 kk poseerauksia alla. Niitä on useita samanlaisia, kun en osannut päättää mitä julkaisen. Kuvien perusteella Rio osaa ihan kivasti seisoa, mutta muistikortilla ei ollut yhtäkään peräkkäistä kuvaa, joissa Rio on samassa asennossa... (Muoks. paitsi kahdessa eensimmäisessä kuvassa)


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Rio on kasvanut ja komistunut :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mihin aikaan lauantaina se noitten näyttely olikaan ja onks ne eri rakennuksessa kuin muut?
  Totti osaa myöskin seistä mutta ei todellakaan hirveän pitkään😅 Ollaan menossa Totin kanssa näyttelykurssille vielä ennen tuota messaria.
  Mutta hyvin on Rio kasvanut!

  VastaaPoista
 3. Hei muute! Tiiät sä mistä sen näyttelynumeron saa? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Lauantaina kooikerpentujen arvostelu alkaa klo 9. Näyttely on samassa rakennuksessa, mutta vain eri hallissa. Pääsee sisäkautta myös muihin halleihin :) http://www.koiramessut.fi/koiranayttelyt/helsinki-puppy-show/helsinki-puppy-show-2015-aikataulut

  Näyttelynumero tulee joko sähköpostilla tai postitse, jos ei ole antanut lupaa lähettää sitä sähköpostilla, viimeistään viikkoa ennen näyttelyä. Kiva, että olette päässyt näyttelykurssille. Täytyy katsoa, jos Rionkin kanssa pääsisi johonkin näyttelytreeniin :)

  VastaaPoista