sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Tassuongelmia osa 2

Mikon oikean takajalan antura parani lähes kokonaan viime viikolla, mutta ihan kokonaan iho ei ole vielä kasvanut takaisin. Tällä viikolla tiistai-iltana Miko alkoi hyppiä kolmella jalalla kun olimme ylittämässä tietä. En pimeässä nähnyt tassussa mitään, mutta pyyhin sitä vähän jos joku roska olisi pistänyt. Ei se auttanut ja koko ulkoilun ajan Miko ontui. Välillä se vähän astui vasemmalle takajalalle ja välillä liikkui kolmella jalalla. Kotona tassua tutkiessa selvisi, että kyse on samanlaisesta anturavammasta kuin viime viikolla. Viime viikon tiistaina oikea takajalka ja tämän viikon tiistaina vasen takajalka...

Tiistai-iltana

Pistin Mikolle tiistaista torstaihin iltaisin ja aamuisin Cothivet-haavasuihketta sekä kaulurin. Perjantaina en enää pistänyt suihketta ja annoin Mikon jäädä ilman kauluria työpäivän ajaksi. Oletin, että anturavamma paranisi yhtä nopeasti kuin edellisviikkoinen, mutta niin ei käynyt. Haavasumute kirveli Mikoa, joten sen pistäminen ei ollut ollenkaan mieluisaa. Torstaiaamuna Miko juoksi minua karkuun ympäri kämppää, kun jouduin yksin pistämään suihkeen tassuun. Useamman kerran sain tassusta kiinni, mutta Miko riuhtaisi itsensä irti, kun en viitsinyt kovin tiukasti pitää kiinni, ettei olisi mitään sattunut. Miko ei edelleenkään anna tutkia tassua, joten tutkiminen pitää tehdä niin, että Markus ottaa Mikon selälleen syliin ja minä tutkin. Mielelläni olisin kuvannu tassun joka päivä, jotta olisin voinut nähdä mihin tahtiin antura paranee, mutta kuviinkin tarvitsi kaksi. Tai olisi kipeimpinä päivinä tarvinnut kolme. Lauantai-illan kuvaa ottaessa osuin johonkin kipeään kohtaan tassussa ja Miko vinkaisi kovaa. Edelleen antura näyttää ikävältä. Miko vielä perjantaina ontui, mutta nyt alkaa liikkuminen näyttää normaalilta. Ulkona Mikolla on vielä kumitossu jalassa. Parin viikon aika Miko on ontunut enemmän tai vähemmän, joten mielenkiinnolla odotan fyssariaikaa. Varmasti on tullut jumia.

Perjantai-iltana


Lauantai-iltana


Eilen vietin päivän talkoillen agikisoissa. Paikan päällä oli pari punavalkoista. Pääsin tervehtimään Terraa ja Nena (Bullbenz Kooi Nena Sade) voitti kaikki kolme miniykkösten rataa nousten kakkosiin. Olin ilmoittanut Mikon Jyväskylän kv-näyttelyyn, joka oli tänään. Teki mieli käydä pitkästä aikaa näyttelyssä, mutta piti sitten jättää välistä. Ehkä sitten joskus ensi vuonna.

Ensilumikuva

2 kommenttia:

  1. Voi Mikoa :( Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä ei ollut yhtä nopeasti parantuvaa sorttia kuin edellinen, mutta onneksi sekin melko nopeasti parani.

      Poista