tiistai 18. marraskuuta 2014

Kuulumiset viime viikolta

Mikon tassuille kuuluu ihan hyvää. Otin eilen illalla kuvat, jotta näkisi miltä nyt näyttää. Kuvista ei kuitenkaan näy yhtä hyvin tassujen tilanne kuin paljaalla silmällä, sillä Mikon tassut on niin kuivat. Täytynee ottaa öljy mukaan ruokavalioon. Pistän kuvat kuitenkin tähän, näkee ainakin kuinka kuivat anturat on. Seuraavan kynsienleikkuun yhteydessä saa nuo rehottavat tassukarvat lähteä ;)

Vas. oikea tassu, jossa anturan alaosassa erottuu vielä rikki mennyt kohta,
oik. vasen tassu ja siinä anturan yläosassa iso alue


Torstaina kävimme Malmin Mustissa ja Mirrissä joulukuvauksessa. Tai siis Miko kävi. Kuvaaja oli sama kuin toukokuussa. Ensin otettiin kuvia ilman mitään rekvisiittaa ja lopuksi pistettiin joulukoristeet mukaan. Toivottavasti tuli hyviä kuvia :)

Kuvausreissun jälkeen mietin, että pitäisi varmaan käydä enemmän Mikon kanssa eri paikoissa, niin kuin silloin nuorempana käytiin. Miko ei ollut kovin rennosti Mustissa ja Mirrissä, paitsi silloin kun kävelimme hyllyjen välissä ja Miko olisi halunnut haistella kaikkea. Muuallakin olen huomannut epävarmaa, hieman pelokasta olemusta. Tuntuu, että Mikosta on tullut iän myötä epävarmempi. Tai sitten kyse on vaan siitä, että nykyään tiedostan paljon paremmin epävarmuuden. Jos Mikoa jännittää, niin se näkyy myös suhtautumisessa vieraisiin ihmisiin. Ihan kuin joku olisi joskus tehnyt Mikolle jotain pahaa ja sillä olisi syytä olettaa, että vierailla ihmisillä on pahat aikeet. Tutut ihmiset on sitten ihan kauhean kivoja. Varsin iloisen tervehdyksen sai eilen Mari, joka kävi hakemassa meiltä kisapaikalle unohtuneen kisakirjansa, jonka vein mukanani kotiin.

Syyslomalla 17.10.2014. Huomaa tuike silmässä!


Sunnuntaina pääsin Tainan ja Lokin mukana Kirkkonummelle katsomaan kooikereiden agilitymestaruuskisoja. Kisoihin osallistui mukava määrä kooikereita ja turistejakin oli useita. Taina ja Loki menestyivät mestaruuskisassa hienosti. Kenenkään muun suoritusta katsellessa ei jännittänyt yhtä paljon :) Kun kooikereita oli niin runsaasti paikalla, niin punavalkoisesta porukasta otettiin yhteiskuva. Mulla oli kolme kameraa kaulassa ja kun yleensä ihmiset ei kovin kauaa jaksa pönöttää, niin aika pikaisesti piti yrittää kuvia räpsiä. Mulla ei ollut paras objektiivi tuollaiseen tarkoitukseen, mutta onneksi ainakin Tainan kameralla sai koko porukan samaan kuvaan. Kuvia täällä (ja yhteiskuva edellisen linkin takana). Ja kun ilman koiraa olisin muuten ollut toimettomana, niin sain muutamat radat kuvata videolle :)

Syyslomalla 17.10.2014

Heti kotiuduttuani pistin treenikamat kasaan ja lähdimme hyppytekniikkatreeneihin. Muutamat treenit on jäänyt välistä ja pääsimme nyt ensimmäistä kertaa testaamaan hallin uuden keinonurmimaton. Vaikka kivituhkapohja onkin minulle mieluisin, niin olihan tuo matto aika kiva. Hieman se taisi aiheuttaa Mikolle vaikeuksia huomata oranssi namikippo. Teimme perussarjaa ja etäisyyksiä. Muuten meni ihan hyvin, mutta Mikolla oli pää vähän ylhäällä. Se viittaisi jumeihin selässä ja olenkin aika varma, että 1,5 viikon päästä juurikin selästä löytyy jumeja, vaikka Miko ei mitenkään erityisesti selkää arista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti