sunnuntai 31. elokuuta 2014

Patti ja hyppytekniikkaa

Perjantaina huomasin Mikon huulessa jotain, mikä näytti punkilta. Katsoin sitä lähemmin eikä se ollutkaan punkki. Näytin pattia Markukselle, joka oli taas sitä mieltä, että kyllä se punkki on. Kaivoimme sitten punkkipihdit esiin, mutta kyllä se sittenkin oli patti. Ajattelin seurailla sitä pari päivää. Tänään se näytti jo pienemmältä, joten toivottavasti se menee itsekseen pois.

Miko oli vielä alkuviikon lyhyemmillä lenkeillä, mutta viikon puolivälistä lähtien poika on päässyt normaaleille lenkeille. Seuraan edelleen Mikon liikkeitä, jotka kyllä näyttää ihan normaaleilta. Onneksi jalka on parantunut. Virikkeenä Mikolla on mm. ollut älypelit ja rally-tokoilu. Kotona treenin aiheena on ollut täyskäännökset oikeaan ja vasempaan sekä eteen istuminen. Pitäisi ostaa Mikolle uusi älypeli, kun nykyisistä on namit syöty ihan hetkessä.

Tänään Miko pääsi kahden(?) viikon tauon jälkeen treeneihin, kun meillä tänään oli hyppytekniikkatreenit. Ensimmäisessä harjoituksessa oli eri etäisyyksiä, muistaakseni 7-9-12. Pitkien etäisyyksien vuoksi harjoitus oli melko pitkä. Miko ei taaskaan meinannut malttaa odottaa lähtölupaa. Ehkä kaksi kertaa Miko lähti minun luvalla ja loput omalla luvalla... Heti ensimmäisen toiston lähtö oli ennen lupaa. Miko ihan hyvin suoritti harjoituksen ja juoksi sitten takaisin ja lähti jälleen suorittamaan sarjaa. Ja taas Miko tuli takaisin ja lähti sarjalle. Takaisin poika tuli harjoituksen nurin päin. Ai miten niin energiaa on hieman päässyt patoutumaan... Kun Miko oli jo omasta halusta hinkannut harjoitusta, niin teimme sen enää kerran. Tauon jälkeen oli harjoitus, jossa viimeisenä pituus. Tämä meni ihan hyvin (paitsi aluksi Miko kiersi pituuden) ja lopuksi Miko sai rallatella pallon kanssa. Ensi viikolla tekniikkaa hiotaankin koko viikonlopun ajan.


(Vaikka meidän epäonnisesta agilitykisareissusta tänne kirjoitinkin, niin en halunnut sille kovin suurta näkyvyyttä. Kirjoitin siksi jo heti seuraavana päivänä uuden postauksen. No, eiköhän se ole nyt jo blogin koko historian kuudenneksi luetuin postaus... Pöh.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti