sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Jälleen mätsärissä

Perjantaina meillä päättyi talvikauden omatoimiset rally-tokotreenit. Teimme kisamaisen treenin ja olimme saaneet tuomariksi yhden rally-tokokouluttajista. Teimme AVO-radan ja aina jokaisen suorituksen jälkeen tuomari antoi palautteen. Meillä meni ihan hyvin, vaikka pari kertaa piti uusia. Eteen istuminen ei oikein tahtonut onnistua ja yhden kyltin ohi kävelin vahingossa. Saimme samaa palautetta kuin ennenkin eli kaikki ALO (ja AVO) -luokan kyltit on hallussa, mutta intoa ja reippautta tarvittaisiin lisää. Eteen istumisiin saatiin treenivinkkejä. Eteen istuminen on se liike, jossa paineistuminen ja epävarmuus näkyy heti. Silloin Miko tulee istumaan vinoon tai eteen istuminen ei tahdo onnistua. Muutoin rata mentiin palkatta, mutta palkkasin kerran eteen istumisesta, kun uusimme kylttiä. Kesäksi saimme puolikkaan paikan rally-tokotreeneihin. Nyt tulee taukoa treeneihin, sillä olemme vasta kesäkauden jälkimmäisellä puoliskolla mukana ryhmässä. Tosin pääsemme jo heti toukokuun alussa tuuraamaan treeneihin. Meillä on toukokuulle yksi varasija kokeeseen (varasija 3, joten mahdollisuuksia saada paikka on) ja yksi koepaikka. Jos hyvin käy, niin toukokuussa meidän seuran omissa kisoissa saamme RTK1:n ja jos huonosti käy, niin meillä on kisojen jälkeen edelleen vain yksi hyväksytty tulos :)

© Taina Lempiäinen

Lauantaina kävimme meidän seuran järjestämässä mätsärissä. Seuraksi saimme Tainan & Lokin. Vaikka Miko ja Loki eivät ole nähneet pitkään aikaan, niin oli mukava huomata, että pojat tulevat edelleen hyvin juttuun. Tällä kertaa odottelimme pääasiassa kehän laidalla, joten ympärillä oli paljon koiria. Jonkin verran oli ärinää ja haukkumista (kuitenkin pääosin haukkumista), mutta pääosin Miko oli nätisti. Koirien keskellä oleilu ei ollut Mikosta kaikkein mukavinta, mutta osasi se silti olla rennostikin. Kehään saimme pariksi bc:n ja Loki tuli mukaan kolmanneksi. Tuomari tutki koirat kunnolla ja katsoi liikkeetkin tarkasti. Mikolle punainen, mutta ei muuten menestystä.

© Taina Lempiäinen

Tänään sunnuntaina oli talvikauden viimeiset hyppytekniikkatreenit. Teimme perussarjaa ja alastuloa. Ei taaskaan ollut parhaat toistot, mutta se voi johtua ylimääräisestä painosta. Siksi en halunnut tehdä kovin montaa toistoa. Kesäkaudella on tarkoitus jatkaa hyppytekniikkatreenejä, jos vaan saadaan sopiva ajankohta. Ensi viikko on taukoa treeneistä ja toukokuun ensimmäisellä viikolla alkaa kesätreenit oikein rytinällä: rally-tokoa, agilitya ja tokoa.

© Taina Lempiäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti