sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Rally-tokoa ja Tardak-päivitys

Perjantaina kävimme pitkästä aikaa rally-tokotreeneissä. Tarkoituksena oli mennä treeneihin vasta, kun fyssari antaa luvan, mutta mentiin nyt kuitenkin. Rally-toko ei kuitenkaan ole niin erilaista kuin se mitä kotonakin tehdään. Hyppytekniikka on sitten toinen juttu. Fyssari on ensi viikolla ja toivottavasti sen jälkeen voimme palata normaaliin treenirytmiin. Rally-tokossa teimme AVO-luokan radan. Ensin pidin Mikon hihnassa, koska halusin testata Messarista ostamaani hihnaa ja toinen kerta mentiin hihnatta. Mikolla oli kiva vire molemmilla kerroilla ja liikkeet onnistuivat melko hyvin.


Kohta on viikko Tardak-pistoksesta. Miko on ollut vähemmän levoton ja vinkunut kotona vähemmän, joten ehkäpä eturauhanen on alkanut pienentyä eikä arista enää niin. Mitään muita vaikutuksia ei ole näkynyt. Miko edelleen yrittää välillä astua sohvatyynyjä, se haistelee kovasti lenkillä ja pari kertaa kieli on liponut pissoja. Ulkona Miko on kovasti kiinnostunut tytöistä. Ja pojista. Tällaisina aikoina, kun Miko on tyttöjen perään, se heiluttelee häntää myös pojille. Mikoa ei kuitenkaan pidä päästää näiden poikien lähelle, koska tarpeeksi lähellä Miko sitten tajuaa, että tämä olikin poika. Kun Miko kohtaa kiinnostavia koiria, sitä usein luullaan nuoreksi Mikon käytöksen vuoksi. En osaa sitä sen kummemmin kuvailla, mutta ei se ehkä lähes kuusivuotiaan koiran käytöstä ole :)


Olen vähän pettynyt, ettei sen kummempia vaikutuksia ole ollut, sillä olisin toivonut näkeväni millainen Miko voisi olla, jos sillä ei olisi palleja. Tardakin vaikutusaika on noin kolme viikkoa, joten onhan tässä vielä aikaa nähdä jotain muutoksia. Kastrointi on ollut viime aikoina mielessä, mutta en kuitenkaan Mikoa ole kastroimassa ellei siihen tule jotain terveydellistä syytä. Kirjoittelen joskus myöhemmin enemmän ajatuksia kastraatiosta. Nyt täytyy keskittyä opinnäytetyöhön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti