keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Rengasta ja radan pätkää

Toissa viikon perjantaina oli jälleen treenipuolituntisen vuoro. Rion kanssa päätin kokeilla viiden esteen radan pätkää sekä jatkaa renkaan harjoittelua. Lyhyt rata, jossa oli kolme hyppyä ja kaksi putkea, sujui aika kivasti. Ihanaa, kun edistystä alkaa tulla! Pitkää suoraa Rion kanssa on vielä turha yrittää, mutta tuollainen mutkarata alkaa olla meidän taidoille sopiva. Lähtöluvan odottamisen kanssa on vielä tekemistä, mutta perusasennon harjoittelu alkaa tuottaa tulosta. Välillä Mikon ääntely haittasi Rioa.

Renkaan harjoittelu meni ensin ihan ok, mutta sitten Rio kolautti rengasta etujaloillaan. Jouduin  auttamaan Rioa, jotta se menisi renkaan läpi. Välillä Rio tökkäsi nenällään rengasta, joka sai metallin kolisemaan eikä se sitten enää halunnut mennä renkaasta läpi, mutta kierteli estettä ja yritti, jos palkan saisi jostain muusta. Yritin vielä auttaa Rioa renkaan läpi, mutta Rio onnistui kolauttamaan itsensä jotenkin renkaan ja metalliketjun väliin. Kolaus oli sen verran iso, että olisimme tarvinnut enemmän aikaa onnistuneen toiston saamiseksi. Jouduin siksi harmikseni jättämään rengastreenit siihen. Jotta Riolle jäisi treeneistä hyvä mieli, niin teimme vielä pari kertaa radan pätkän ennen kuin treeniaika loppui.

Mikon kanssa teimme Rion treenien välissä rallytokoa. Mikolla oli normaalia korkeampi vire ja se teki töitä tosi kivasti. Teimme muutaman tehtävän ja palkkasin Mikon lopuksi vinkupallolla, jonka kanssa Miko rallatteli sitten ihan kunnolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti