keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pikamätsäri

Kävimme tänään Mikon kanssa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa match show'ssa. Viime vuonna tuli hyvin ahkerasti kierrettyä mätsäreitä, mutta tänä vuonna on jäänyt tämä harrastus vähemmälle.  Olimme hyvissä ajoin paikalla, joka osoittautui hyväksi ideaksi, sillä selvisimme ilmoittautumisesta lyhyellä jonotuksella. Viimeiset puoli tuntia ilmossa oli hyvin ruuhkaista.

Kehät alkoivat hieman myöhässä. Isojen aikuisten tuomari oli Neliapilan afgaanikennelistä. Pääsimme kehään viidennessä parissa ja parina oli dalmisuros. Tuomari kävi molemmat koirat läpi ja juoksutti yksittäin edestakaisin ja ympäri. Kopeloinnin aikana Miko vähän painautui minuun päin, mutta muuten meni ok. Ravatessa pää meni pari kertaa maahan ja omaa liikkumista haittasi silmille tulevat hiukset, mutta ok tämäkin. Sininen nauha tuli. Paikalla oli aika paljon porukkaa, joten kävin kysymässä isojen aikuisten määrää. Ilmoitettuna oli 71 koiraa, joten en jaksanut jäädä odottamaan värikehiä, vaikka tuomari melko nopea olikin. Väsytti ja yksin on tylsää.

Viime vuonna kävimme niin paljon mätsäreissä, jotta Miko tottuisi vieraiden käsittelyyn. Tulokset olivat hyviä, mutta syytä olisi vielä jatkaa siedätystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti