sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen

Lauantaina kotidoboiltiin ensimmäisen kerran. Aluksi lämmiteltiin tasapainotyynyn avulla ja sitten otettiin pallo käyttöön. Pallon päällä Miko sai tehdä muutamat asennonvaihdot. Kuvat kertokoot enemmän.






Iltapäivä ja ilta vietettiin äidin luona. Alkuun Miko pyöri kovasti ympäriinsä ja viihtyi varsinkin keittiössä. Loppuillan Miko oli aika apaattisen oloinen, mutta ehkä se oli vain väsynyt. Poika sai maistaa lammasta parissa eri muodossa.

Sunnuntai-iltapäivällä eli tänään kävimme Purinalla katsomassa maksi3-kisoja. Aluksi seisoimme radan vierellä ja Miko oli kovin räjähdysherkkä. Koko ajan sai olla syöttämässä namia tai poika haukkui radalla menevälle koiralle, juokseville lapsille tai ohi kulkevalle miehelle... Siirryimme "katsomon" puolelle istumaan kun seuraavaa rataa ryhdyttiin rakentamaan ja rataantutustumisen aikana uskalsin jättää Mikon yksin, kun kävin hakemassa makkaraa ja mehua. Istuskellessa meni paljon paremmin, Miko haukkui vain pari kertaa kun joku muu alkoi ensin lähistöllä haukkua. Radalta poistuessa kilpailijat saivat Kinderin, olipas kiva idea. Suut makiaksi ja jää hyvä mieli, vaikkei rata olisi mennytkään ihan nappiin :) Purinalla vierähti pari tuntia.

Miko paistattelee auringossa sunnuntaiaamuna

Kotona olimme ehkä puolisentoista tuntia ennen kuin lähdimme isälleni syömään. Ovella oli taas Sisi ja Sandra vastassa eikä Miko meinannut uskaltaa tulla sisälle. Eteisessä Sandra-irlis tuli taas haistelemaan ja Miko nurkkaan ahdistettuna vähän murisi sille. Sen jälkeen Sandra karttoi Mikoa, vaikka välillä kävikin sitä haistelemassa. Oli hassua kun yli 60 kiloinen irlanninsusikoira ei uskaltanut mennä noin 15 kiloisen Mikon ohi. Kun Sandra viimeinen rohkaistui, se sujahti nopeasti Mikon ohi ja vähän hypähti Mikon kohdalla. Sisillä on juoksujen jälkeen aina valeraskaus, jolloin se hoitaa pentujaan, joten Sisi pysyi kokoajan sohvalla pienokaisiaan (eli leluja) hoivaten. Myöhemmin Sandra tuli haistelemaan makaavaa Mikoa ja painui itsekin maahan, puolen metrin päähän Mikosta. Sandra säpsähti kun Miko liikutti etujalkaansa. Onhan toi meidän hurja-Mikke aika pelottava :) Tälläkin reissulla Miko sai maistella lammasta.

Isän luota kotiuduttua pistin nopeasti kamat kasaan ja lähdimme hyppytekniikkatreeneihin. Saara ja Huugo lomailevat, joten Taina ja Loki tulivat meidän seuraksi. Ensiksi teimme perussarjaa. Luulin, että Miko olisi jo vähän väsynyt, mutta poikahan lähti viilettämään ympäri hallia kun päästin sen irti. Miko oli koko puolituntisen hyvässä vireessä. Selvisi, ettei huutaminen liity Huugoon, sillä Miko huusi myös Lokin vuorolla. Perussarja meni ihan ok. Sen jälkeen taidettiin tehdä pari toistoa keppejä ja sitten keinua, jossa Taina oli apuna. Kepit oli ihan reippaat ja keinu meni ok. Viimeisenä tehtiin U:n muotoinen pätkä, jossa oli suora putki-muuri-hyppy-kepit. Lähdin Mikon kanssa samaan aikaan, joten en pysynyt mukana ja ennen muuria Miko kääntyi kuin ohjeita kysyäkseen eli ei siis irronnut, vaikka "hyppyä" toistin. Toisella kerralla käytin eteen-sanaa, joka toimi. Olisi ihan hyvä muistaa, että sellaistakin sanaa voisi käyttää... Kepit meni ihan kivasti osana radanpätkää, vaikka toisella kerralla ei heti onnistunutkaan. Oli kivat pikku treenit ja kiva kun saatiin seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti