perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ikioma Dobo-pallo

Tilasin meille oman Dobo-pallon alkuviikosta ja eilen kävin sen noutamassa Mikon kanssa Koirakoulu Kompassista. Varmistin vielä paikan päällä, että pallo on oikeaa kokoa. Kannatti, nimittäin pallon piti olla koon isompi. Ensimmäisellä dobo-tunnilla ohjaajan mukaan meidän käyttämät pallot olivat 55 ja 65 cm, mutta todellisuudessa ne olivatkin 65 ja 85 cm. Oikeita lukuja käytti ohjaajasijainen viime perjantaina, mutta luulin hänen vahingossa sanovan väärin. Pallo vaihdettiin ja saimme kotiin sopivan pallon. Onneksi viimeisen kerran ohjaaja suositteli pienempää palloa, sillä se vie vähemmän tilaa kotona. Voimme siis aloittaa kotidoboilut, mutta vasta ensi viikolla, sillä viikonlopulle on ihan tarpeeksi treeniä jo muutenkin. Oli mukava yllätys, että pallon mukana tuli pumppu (luulin, että  täytyy hankkia itse) ja pieni peltirasia nameja, joista Miko kovasti tykkää.


Tänään sain postia Hollannista. Luulin jo, ettei Mikon veret ehtineet maaliskuun testaukseen kun muut saivat postia jo aikaisemmin. Testien tuloksena Miko ei kanna ENM- tai vWd-mutaatiota eli se on ENM- ja vWd-vapaa. Hyviä uutisia siis!

Tänään alkoi loma. Vapaapäiviä kertyy pääsiäisen takia 10, kuulostaa oikein hyvältä! Lomalle on mukavaa tekemistä, ainakin agilitya, KOOHO ry:n vuosikokous, tokoa, hyppytekniikkaa, Oreniuksen luento, epikset, pääsiäispäivällinen äidillä, lisää hyppytekniikkaa ja tietenkin kotona oleilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti