Mejä

Miko ei malta keskittyä vain verijäljen seuraamiseen, mutta ehkä joku päivä...

Avoin luokka

30.6.2013 Mikkeli, Rämälä, kooikerhondjein mejämestaruus AVO 0
Tuomari: Tuija Räisänen
Nopea lähtö. Miko nuuhkaisee nopeasti ja alkaa jäljestys. Edetään ohjatusti krepitys loppuun ja pian Miko poistuu jäljeltä. 1. hukka, osoitetaan puhdas jälki ja jäljestys jatkuu lähelle kulmaa ja jälleen poistuminen jäljeltä, 2. hukka. Osoitetaan puhdas jälki ja edetään kulmalle, johon pysähtyy merkkaamaan hyvin ja jatkaa sitten suoraan jäljeltä pois päin. 3. hukka ja tuomari keskeyttää kokeen.

29.5.2011 Ruovesi, Ylä-Vääri, kooikerhondjein mejämestaruus AVO 0
Tuomari: Heikki Kulo
Miko lähtee reippaasti ja ohjatusti liikkeelle. Ensimmäinen osuus lähes loppuun asti hyvää jälkitarkkaa työtä. Hieman ennen kulmaa linnun hajut vievät mennessään ja tuomitaan hukka. Palautuksen jälkeen kulma oikaistaan ja samaiset lintujen tuoksut aiheuttavat kaksi peräkkäistä hukkaa ja koe keskeytetään. Miko kyllä osaa jäljestääkin, mutta tänään keksityttiin linnustamaan.

25.5.2011 Espoo, Kalmari AVO 0
Tuomari: Alf Lindblom
Rauhallisesti ohjattiin liikkeelle. Miko etenee mielenkiinnotta jonkin verran matkaa. Poistuu polkua pitkin. Palautuksen jälkeen jälleen poistuu. Toisen palautuksen jälkeen reipasta jäljestystä kulmalle asti. Siellä laajoja tarkistuksia. Jatko ei löydy eikä kulmamakaus kiinnosta. Tänään metsä hieman aristi, oli narisevia puita ja muita ääniä.

3.10.2010 Espoo, Kalmari AVO 0
Tuomari: Jukka Kuparinen
Epävarma lähtö. Miko aloittaa varovaisen jäljestyksen selvästi epätietoisena mitä pitäisi tehdä. Ensimmäisellä osuudella tulee kolme hukkaa ja aikaa on tässä vaiheessa kulunut niin paljon, että koe keskeytetään. Jatketaan jälki loppuun harjoitusmielellä ja koira paikoin jäljestää, mutta pääosin vain haahuilee. Tänään ei jälki kiinnostanut.

15.8.2010 Espoo, Kalmari AVO 0
Tuomari: Satu Savolainen-Pulli
Ohjattu lähtö. 1. osuus jäljestetään tarkastellen, loppua kohden  jäljestys tarkentuu. Kulma ulkokautta kiertäen seuraavalle osuudelle. 2. osuuden alku tarkistelua, mutta jälleen jäljestys tarkentuu osuuden  puolivälissä. Miko huonoksi onnekseen  työntää kuononsa maa-ampiaispesään ja koe keskeytyy. Miko on erittäin lupaava jälkikoira. Tänään oli vain erittäin huono onni. Parempaa onnea ensi kerralla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti