maanantai 1. huhtikuuta 2013

Agilitytavoitteita, kuvia

Agilityn kesätreeniryhmät on nyt tiedossa. Mikon kanssa olemme saman tasoissa ryhmässä kuin vuosi sitten. Aloitimme treenaamisen I-HAH:ssa noin kaksi vuotta sitten ja nyt meillä on ensimmäisen kerran treenit muulloin kuin viikonloppuna. Treenaamme keskiviikkoiltaisin klo 21-22, joka on jo melkein yövuoro.

Tavoitteena kesäkaudelle on saada keinu kuntoon (ikuisuusprojekti). Ilmoitin meidät keinuklinikalle, joka on muistaakseni kolmen viikon päästä. Katsotaan saadaanko sieltä jotain uusia vinkkejä. Keinua on tarkoitus harjoitella pääasiassa omatoimitreeneissä. Treeneihin tarvitsen apua, joten toivottavasti seuran saaminen onnistuu.

Muita tavoitteita ovat maksien muuri, rengas ja pituus sekä kontaktit. Pituutta ja muuria teimme ehkä kerran viime kesäkaudella, mutta en ole varma olivatko ne ihan maksikorkeuksissa. Maksirenkaan Miko on kerran hypännyt, kun en osannut madaltaa rengasta. Olisi kiva osallistua Agirotuun ensi kesänä, maksina medien ALO-joukkueeseen. Jos radalla voi olla rengas, niin maksirenkaan harjoittelu pitää jättää myöhemmäksi. Sitten kun aloitamme maksirenkaan opettelun, niin medirenkaaseen ei enää palata, jotta ei käy onnettomuuksia. Onneksi meidän kentällä on sellainen rengas, jota voi nostaa asteittain ylemmäksi.

Kontakteissa olen alkanut pahasti lipsua, joten niiden opettelu aloitetaan lähes alusta. Epiksissä on myös tarkoitus käydä mölliradoilla, mutta kontaktien harjoittelun kannalta se ei välttämättä ole hyvä juttu... Mölleissä kun useimmiten on agilityratoja. Riippuen miten treenit sujuvat, niin ehkä loppukesästä/alkusyksystä käymme hakemassa kisakokemusta yhdeltä hyppäriltä.

Ja sitten sekalaisia kuvia maaliskuulta.

Nukkuma-asento tämäkin

Pojat päikkäreillä

Tietokonepöydällä syystä X (Miko on itse mennyt)

Aurinko häikäisee


Suklaamunasta löytyi jotain Mikolle

Kaunis poika






Vinkupalloleikkejä

2 kommenttia:

  1. Haa, Kodalla on samanlainen possupallo ja jokseenkin samanlaiset peliliikkeetkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possupallo on kotona Mikon ehdoton suosikkilelu :) Meillä on niitä kaksi, joista ensimmäisessä on reikä, mutta muuten olleet kestäviä!

      Poista