perjantai 26. huhtikuuta 2013

Mölleilemässä

Kävimme tänään Saaran ja Huugon kanssa epiksissä Espoossa. Paikalla oli runsas kooikeredustus, vaikka muuten porukkaa ei niin paljon ollut kuin usein epiksissä on. Hyvä niin, tuli vähemmän odoteltavaa :) Huugon ja Mikon lisäksi paikalla oli Hetja, Dina (Black Amiikos Weerdina Wica) ja Retu (Black Amiikos Agilbert Assen) sekä Loki, joka joutui tyytymään turistina oloon, sillä Taina oli talkoilemassa. Miko oli kovin iloinen kun Hetjan omistaja tuli meidän perään ilmoittautumisjonoon ja kun sen jälkeen vielä Taina tuli moikkaamaan, niin Miko ei meinannut pysyä housuissaan. Kaikki muutkin ihmiset tuntuivat olevan kivoja :)

Ilmoitin Mikon medeihin, sillä en viitsinyt meidän agilitytauon jälkeen pistää sitä heti hyppimään maksihyppyjä. Medimöllien alku oli kooikerpainotteinen kun numerot 1, 3 ja 4 olivat punavalkoisia :) Huugo ja Retu osallistuivat kisaavien radoille. Möllirata oli juuri sopiva agilitykauden aloitukseen, sillä se oli aika suoraviivainen ja helppo. Vaan juoksemista ja pari kertaa ohjauskäden vaihto. Miko haisteli kovasti ennen meidän suoritusta, mutta onneksi radan alkuun se jäi istumaan nätisti. Miko lähti reippaasti matkaan enkä ollut yhtään varautunut niin kovaan vauhtiin. Alku meni tosi hyvin, mutta sitten kaksi kertaa Miko kaarratti niin loivasti, että hyppy jäi välistä. Hylätyksihän rata meni kun en ohituksia korjannut. Ajaksi tuli 23.97 ja ihanneaika oli 57 s. Miko oli ihan huippu! Palkaksi hienosta suorituksesta Miko sai kasan nakkeja. Olen hurjan tyytyväinen Mikon menoon. Tässä vielä video, kiitos Saaralle kuvaamisesta!


Otimme medien palkintojen jaon jälkeen yhteiskuvan, mutta kaikki ei päässyt/halunnut kuvaan. Ja sitten olikin hyvä aika lähteä kotiin. Toivottavasti kooikereita on runsaasti myös muissa epiksissä!

Huugo, Hetja, Miko ja Dina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti