torstai 19. syyskuuta 2013

Keskiviikon ja torstain treenit

Keskiviikon agilitytreenien aihetta en osaa sanoa, mutta teimme takaaleikkaustreeniä, jossa ei kuitenkaan tehty takaaleikkauksia :) Teimme siis sellaista rataa, jossa oli vain hyppyjä, putkia ja kepit. Treenin alkuperäinen tarkoitus oli tehdä takaaleikkaus kaikissa mahdollisissa paikoissa, mutta me tehtiin ensin perusohjauksella ja jos meni hyvin, niin sitten takaaleikkauksilla. Viime aikoina treeneissä on tehty niin, että teemme Mikon kanssa lyhyen pätkän, jonka jälkeen kouluttaja palkkaa. Sitten teemme vähän pidemmälle jne. Hyvä puoli on se, että Miko saa usein palkan, mutta huono puoli se, että tulee hinkattua samaa. Aluksi Miko sai hepulit ja juoksi parin esteen jälkeen ympäri kenttää. Ensin Mikolla oli kivasti virtaa, mutta innostus lakkasi kun tehtiin liikaa samaa. Onneksi jossain vaiheessa sain sanottua, että jospa ei enää aloitettaisi alusta vaan tehtäisiin jotain muuta. Eipä sillä kuitenkaan ollut vaikutusta Mikon motivaatioon. Kun into menee, niin ei sitä oikein saa enää takaisin.

Treeneistä jäi kuitenkin hyvä mieli. Teimme oman vuoron jälkeen takaakiertoa vasemmalta puolelta yhdellä siivekkeellä ja käytin namikuppia apuna. Pienen tauon jälkeen teimme täysikorkeaa keinua ainakin 5 toistoa ja kaikki olivat juuri sellaisia kuin keinun haluaisin olevankin! Olin ihan yllättynyt, kun Miko ensimmäisen kerran jälkeen oli vaan innokkaammin menossa keinulle sen sijaan, että se olisi alkanut hidastella keinun keskellä. Miko tuli keskiosan yli, mutta ei päähän asti ja niin sen haluan menevänkin. Treenien päätyttyä jäimme tekemään vielä muutaman kerran puomia. Etupalkka tuo kivasti vauhtia puomille, mutta selkeästi Mikolle ei ole selvää mitä kontaktilla pitäisi tehdä. Omaa syytä, kun olen niin epäjohdonmukainen. Talvikauden aikana hiotaan kontaktit kuntoon! Talvikauden jälkeen osaan myös ohjata ja keväällä heti kisoihin ;)

Tänään torstaina kävimme rally-tokotreeneissä, joissa teimme VOI-luokan radan. Teimme Mikon kanssa jotkut kyltit eri tavalla, sillä ALO-kyltit pitäisi oppia tässä parin kuukauden aikana. Sivussa harjoittelimme eteen istumista + peruuttamista, täyskäännöksiä ja joitain muita liikkeiden osia. Perjantaina taas mölleillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti