maanantai 6. elokuuta 2012

Vanhojen tekstien siirto

Vuodatus teki blogeille siirtomahdollisuuden Bloggeriin. Hyödynsin tämän ja siirsin Vuodatuksesta 512 kirjoitusta tänne :) Käyn kaikki tekstit läpi, lisään kuvat ja tunnisteet ja sitten julkaisen. Yli 500 kirjoituksen läpikäymiseen menee hetki, joten kirjoituksia ilmestyy tänne sitä mukaa kun saan niitä julkaistua. Tavoitteeksi voisi vaikka pistää, että kaikki kirjoitukset olisi julkaistuna vuoden loppuun mennessä.

Kiva saada kaikki tekstit samaan paikkaan ja se helpottaa asioiden etsimistä kun tulee lisättyä tunnisteet vanhoihinkin kirjoituksiin. Se on harmi, ettei kommentit siirry, mutta tekstit on pääasia.

12 kommenttia:

  1. Mietin kans, että ottaisin Vuodatuksesta Mindin vanhat tekstit Bloggeriin, mutta empä ole jaksanut vaivautua. :D Nykyisestä blogista linkki vanhaan ja toisin päin, ehkä sitten jossain vaiheessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuodatus on just lisännyt sellaisen ominaisuuden, jolla Vuodatuksen blogin saa kätevästi siirrettyä Bloggeriin. Vuodatuksessa Asetukset-kohdasta pääsee napinpainalluksena luomaan tiedoston blogin kirjoituksista, jonka voi lukea Bloggeriin kun menee Asetukset > Muu > Tuo blogi ja sitten kaikki kirjoitukset kuvineen (jos niitä vielä olis) on Bloggerissa :) Tuodut tekstit voi sitten valita kaikki ja julkaista kerralla eli ei tuohon juuri vaivaa tarvitse nähdä :) Mä vaan haluan käydä joka kirjoituksen yksitellen läpi, joten siksi mulla on vähän isompi urakka :)

      Poista
    2. Ahaa, okei! Kiitos kun kerroit!

      Poista
  2. Täytyypä harkita, josko ainakin osan siirtelisi meidänkin vanhoista jutuista. Harmi vaan, että ajallisesti eivät taida kuitenkaan sijoittua oikein vaan tulevat uusimmiksi bloggerissa. Vai kuinkahan se menee? Tuleeko ne Mikonkin kaikki viissataa kerralla näkyviin, jos ne julkaisee, vai menevätkö arkistoon alkuperäisen kirjoitusajan kohdalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siirretyt kirjoitukset sijoittuu aikajärjestykseen eli eivät tule uusimmiksi. Kaikissa kirjoituksissa on alkuperäinen julkaisuajankohta myös täällä Bloggerissa eli tosi kätevää :) Tässä blogissa kaikki kesäkuun kirjoitukset on noita siirrettyjä. Olen vain lisännyt kuvat ja klikannut "Julkaise" ja kirjoitus on mennyt ihan oikeaan paikkaan eli päivämäärään ei tarvitse koskea.

      Poista
    2. Ai katos, no sittenhän se on tosi kätevää!

      Poista
  3. Hei! Mietin tuota blogin siirtoa itsekkin. Häviääkö vuodatuksen blogista sitten kaikki tuon siirron myötä vai jääkö ne kaikki entryt sinne ennalleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei häviä, kaikki kirjoitukset kommentteineen jää Vuodatukseen.

      Poista
    2. Kiva juttu :) Pelkäsin, että tunaroin tuossa siirrossa ja sitten on kaikki hävinnyt vuodatuksessa.Tänään sitten alkaa blogin muutto :) On mulla ollut jo pitkään blogeja täällä blogspotin puolella, mutta on se kiva saada se ensimmäinenkin blogi "talteen".
      Kiitos vastauksesta ja mukavaa syksyä!

      ps.Ihana koiruli sulla <3

      Poista
    3. Kiitos!
      Kiva jos vastauksista on hyötyä :) Hyvää syksyä!

      Poista
  4. Miten ootte saanut tuon siirron tehtyä, nappia painettu ja tiedosto tallennettu koneelle mutta siirto ei onnistu ilmoittaa että yhtää tekstiä ei siirretty. tiedostossa lukee vain että blogger, pitäiskö siinä olla perässä se xml, jonka tyyppinen tiedosto se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ollut mitään ongelmaa. Tiedoston nimi oli myös pelkkä blogger. Voisiko nettiselaimella olla jotain vaikutusta? Mä käytän Firefoxia.

      Poista