torstai 2. elokuuta 2012

Agilitytauko ohi!

Mikon tassu näyttää jo niin hyvältä, että tällä viikolla on vihdoin tarkoitus tehdä niitä asioita, joita lomalle suunnittelin: keskiviikkona Haltialan luontopolku 7 km, torstaina agilitya, perjantaina Tremanskärrin luontopolku 5 km, lauantaina agilitya ja sunnuntaina verijälki. Selkeästikään tämän kesäloman ei ole tarkoitus olla onnistunut, sillä nyt kun Miko on kunnossa, niin emäntä ei ole. Viimeiselle lomaviikolle olen siis saanut kivan kesäflunssan.

Juoksemisen riemua

Eilen mietin pitkään lähdemmekö luontopolulle vai ei. Mulla ei ollut kuumetta, mutta lämpö oli nousussa, joten päätin jäädä kotiin lepäämään. Tänään lähdettiin aamusta agikentälle. Edelliset agitreenit oli 7 viikkoa sitten. Ei todellakaan ollut tarkoitus pitää vielä taukoa, mutta aina ei asiat mene niin kuin on sunnitellut.


Aluksi tehtiin hyppytekniikkaa set point-harjoituksella. Heti kun päästin Mikon irti, poika lähti vetämään rallia kentän ympäri. Mikolla on ollut hyvin vähän äksöniä elämässään viime viikkoina, joten se nautti kovasti kun pääsi juoksemaan. Hyppytekniikan jälkeen tehtiin irtoamis/vauhtiharjoitus eli hyppy-putki-hyppy suora. Pidin Mikon ensimmäisen hypyn takana kun Markus lähti namikipon kanssa Mikoa kutsuen viimeisen hypyn taakse. Taidettiin tehdä 3-4 toistoa ja kaikissa irtoaminen ja vauhti tosi hyviä. Tein vielä Mikon kanssa ilman namikippoa saman hieman kaartuvan suoran ja lopussa oli rengas. Meni kivasti. Luulin juosseeni tosi kovaa, mutta videolla vauhti ei näyttänyt läheskään siltä miltä tuntui :) Lopuksi tehtiin keinutreeniä. Markus piti keinua paikallaan ja laski sen maahan. Olin tosi iloinen kun Miko jo ensimmäisestä toistosta lähtien laukkasi keinulle. Eikä Miko laskuvaiheessa ollut hyppäämässä pois, vaikka pari kertaa Markus antoi keinun tipahtaa alas ehkä noin puolen metrin korkeudelta. Keppitreeniä oli myös tarkoitus tehdä, mutta treenimäärä oli ihan riittävä ilmankin.


Iltapäivällä mittasin taas lämmön, joka oli jälleen nousussa. Nyt sitten mietin lähdemmekö huomenna Espoon luontopolulle vai ei... Polun varrella on järvi ja toivon, että se olisi sopiva Mikon uimatreeneille. Kovasti tekisi mieli, mutta en tiedä kannattaako kun illalla pitäisi päästä leffaan ja lauantaina on muiden menojen lisäksi feastarikäynti ohjelmassa. Eihän se olisi kuin kävelyä... On tämä niin epäreilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti