sunnuntai 5. elokuuta 2012

Loman päätös

Miko tykkää olla parvekkeella
Tänään on viimeinen lomapäivä (tai oikeasti se oli perjantai) ja työt alkaa taas maanantaina. Lomalla on aina kiva olla ja nyt on akut ladattu syksyä varten. En kuitenkaan ihan tyytyväinen lomaan ole, se olisi voinut olla paljon parempi. Ilmat olivat juuri sopivat eli ihanteelliset koiraharrastuksille, jotka meiltä pääosin jäi välistä.

Ensimmäisenä varsinaisena lomapäivänä Miko astui lasinsiruun. Haavan paranemiseen meni lomasta kolme viikkoa. Kerran kävimme jäljestämässä, mutta muuten Mikon kanssa ei oikein mitään voinut tehdä eikä kovin pitkiä lenkkejäkään viitsinyt tehdä. Tapaturman jälkeen olen poiminut maasta lasinsiruja paljon enemmän kuin ennen. Aikaisemmin saatoin poimia vain isoja jos vieressä oli roskis.

Viimeisellä lomaviikolla oli sitten tarkoitus tehdä kaikkea sitä mitä olin suunnitellut, mutta toisin kävi. Taas. Onnistuin jostain saamaan flunssan, jonka vuoksi jäi luontopolut ja viikonlopulle suunniteltu jäljestys välistä. Agilitykentällä käytiin kuitenkin kahdesti. Koiraharrastusten osalta ei siis mennyt putkeen, mutta muut suunnitellut ei-koiramenot toteutui. Kotona oli kiva vain olla, pelata Wiitä, pistää parveke kuntoon, syödä hyvää ruokaa ja paljon jäätelöä, mennä myöhään nukkumaan ja herätä kun siltä tuntui. Eli kuten aluksi jo sanoin, niin lomalla on kuitenkin aina kiva olla :)

Lauantaina käytiin Tainan ja Saaran kanssa meidän kentällä treenaamassa agilitya. Miko ja Huugo sai aloittaa hyppytekniikalla, harjoituksena perussarja. Miko vaikutti menevän sarjan paljon reippaammin kuin yleensä. Ehkä Taina namikupin takana sai lisää intoa suoritukseen. Taina oli piirtänyt kivalta vaikuttavan radan, jota olisi ollut kiva kokeilla, mutta en flunssan ja edellisenä päivänä olleen kuumeen takia viitsinyt juosta. Me teimme irtoamisharjoituksen radalla olleella hyppy-putki-pituus suoralla. Pidin Mikoa hypyn takana kun Saara käveli namikupin kanssa pituuden taakse Mikoa kutsuen. Vauhdikkaasti Miko irtosi suoralle. Lopuksi teimme vielä keinua Saaran avustuksella. Ihan ok toistot, vaikka lopuksi Miko alkoi hidastella keinun keskellä. Säädettävä keinu oli ihan matalana, joten kokeiltiin sitäkin pari kertaa. Aluksi Miko juoksi keinulle vauhdikkaasti ja keinu kolahti maahan. Vaikka keinautus ei ollut iso, niin seuraavilla kerroilla Miko oli varovaisempi. Paljon vaan harjoitusta, niin eiköhän se siitä.

Mikon mielestä loman parhaita asioita oli maata aamupäivän
polttavassa auringossa parvekkeella

Ensi viikolla on tosiaan paluu arkeen kun töiden lisäksi alkaa taas ohjatut agitreenit. Meillä on vielä kaksi viikkoa aikaa toteuttaa lomasuunnitelmia, vaikka työt jo häiritseekin. Kahden viikon päästä alkaa taas koulu ja se vähentää koiramenoihin käytettävissä olevaa aikaa melko paljon.

Parvekkeella voi myös leikkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti