perjantai 24. toukokuuta 2013

Perjantain toko

Alkuilta vierähti taas tokotreeneissä. Mitään odotuksia treenien suhteen ei ollut, toivoin vain, että edes jotain saataisiin tehtyä. Hihnaa en ottanut kertaakaan pois. Meidän ryhmässä oli taas yksi juoksunarttu, joita meidän agi- ja tokotreeneissä on riittänyt... Kuten taisin jo aikaisemmin kirjoittaa, niin onneksi nartut ei ole ollut ongelma. Miko ei ole ollut ainakaan juoksutytöistä kiinnostunut (jotkut muut ovat saattaneet kiinnostaa) ja toki ollaan pidetty välimatkaa. Mutta ne hajut, ne on ongelma. Juoksupöksyistä huolimatta tytöt jättävät hyviä hajuja kentälle ja ihan selvästi hajuja on nyt enemmän kuin viime vuonna.

Aiheena oli tällä kertaa jäävät liikkeet. Alkuun tehtiin paikalla makuu, luoksepäästävyys unohtui, mutta menimme kentälle kuten tokokokeessa eli vähän kopelointia tuli joka tapauksessa. Otin paikalla makuussa huomioon Mikon heikentyneen keskittymiskyvyn, joten sanoin kouluttajalle, että tuskin käytän koko kahta minuuttia liikkeeseen. Oli hieman vaikeuksia saada Miko maahan, mutta kun se onnistui niin menin vain muutaman askeleen päähän. Toisena ongelmana oli, ettei Mikon pää tahtonut pysyä maassa eikä se laskenut päätä maahan uudella käskyllä. Lopulta jouduin tekemään niin, että olin kyykyssä Mikon edessä, jolloin sain sen maahan ja pysymään siellä. Liike oli tällä kertaa Mikolle liian vaativa. Paikalla makuu vaatii muutenkin vielä paljon harjoittelua yksin kotona ja ulkona.

Kouluttajalle piti näyttää miten kotiläksy eli kontaktin pysyminen perusasennossa onnistuu. Me ei oltu harjoiteltu, sillä mulla on vielä viimeinen pyristys opiskelujen osalta ennen kesälomaa meneillään intensiiviviikkojen muodossa. Miko malttoi pitää kontaktin ihan hyvin, mutta kontakti katosi aina hetkeksi palkan jälkeen. Kun pidin nameja kädessä lähempänä Mikoa, niin sain välillä pojan pitämään kontaktia ilman taukoja palkkauksesta huolimatta ja palkkaa tuli usein. Sitten näytimme miltä liikkeet näyttää. Miko oli haastavaa saada kontaktiin ja tiettyihin osiin kenttä ei voinut mennä, sillä Miko lähti vetämään pää maassa hajujen perään. Yritin ensin näyttää maahan menon, mutta Miko jäi koko ajan seisomaan. Vasta selkeällä käsiavulla se meni maahan. Liikkeestä seisominen meni ok, mutta sitä kouluttaja ei ollut näkemässä.

Ei siis ollut taaskaan mitkään kummoiset treenit, mutta kyllä nyt meni paljon paremmin kuin keskiviikkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti