tiistai 11. lokakuuta 2011

Koirahoroskooppi: Härkä


Netistä löydettyä, Miko on härkä (21.4. - 20.5.). Näistä molemmista löytyy Mikoa kuvaavia asioita.

Härkä

Häränmerkkiset koirat ovat usein hidasliikkeisiä, ja ne tarvitsevat aikaa tehdäkseen päätöksiä. Mutta kun päätös on tehty, on melkein mahdotonta saada niitä muuttamaan mieltään. Härkäkoira tarjoaa sinulle horjumattoman ystävyyden, mutta varo yhtä asiaa: härkä suuttuu hitaasti ja tuntuu sen tähden tyypiltä, joka ei koskaan menetä malttiaan. Mutta kun se lopulta hiiltyy, silloin kohtaus voi olla todella kiivas. Parasta siis pysyä huomaavaisena härkää kohtaan, siten välttää yllyttämästä sitä raivariin.

  • Sopivat koirat: Kaksoset, tosin riidellen tai vaaka
  • Sopivat omistajat: Härkäkoiran luonnollinen laiskuus yhdistyy parhaiten härkäihmisen samaan ominaisuuteen.
  • Lempiväri: Pastellisävyt
  • Onnennumero: 11
  • Mieliruoka: Kyljykset
  • Epämiellyttävää: Epävakaat olot, muuttamiset. Härkäkoiran uskollisuus tosin auttaa sitä sopeutumaan moneen uuteen asiaan.
  • Ihanaa: Sopuisa perhe.
  • Laatusanat: Uskollinen, hyväluontoinen, maltillinen
Eve Devereaux: Helli hauvaasi, http://www.delivet.net/horoskooppi.php

Miko ainakin agilityssä tekee päätökset nopeasti, mutta se on totta, että Mikoa on sitten vaikea saada muuttamaan mieltään. Mikolla on pitkä pinna, ei se helposti menetä malttiaan. Ainakaan jos pennuista on kyse. Minä olen myös härkä, joten me siis sovitaan hyvin toisillemme :) Possunkyljykset on ihan parasta ruokaa, Miko on heti keittiössä kun kuulee lihapaketin avattavan (tai oikeastaan jo silloin kun se otetaan jääkaapista). Suikaloin kyljykset pakastimeen ja Miko saa niitä iltanappuloiden kanssa. Epämiellyttävään voisi lisätä epävakaat alustat. Miko onneksi sopeutuu nopeasti uusiin asioihin. Perhe on sopuisa :) Onkohan Miko maltillinen? Ei ainakaan silloin kun ruokakuppi odottaa maassa, muuten kyllä.

Härkä-koira

on harkitseva nautiskelija, jolle aistinautinnot ovat hyvin tärkeitä. Lenkit kuluvat pitkään ja hartaasti nuuskutellen ja kaikkea mahdollista maistellen. Tottelee mieluummin leluilla aktivointia ja kannustavaa kiitosta, kuin komentelua. On erittäin uskollinen ja haluaa elämäänsä perusrutiineja. Ei sopeudu kovin helposti muutoksiin, mutta jos löytää sisäisen rohkeutensa innostuu osallistumaan ja vapautumaan. Saattaa olla varautunut ja ennakkoluuloinen. Yleensä sallivampi iän myötä. Rakastaa luonnossa vaeltelua ja nuuskuttelua (+ minkä vaan syömistä).

http://koirulini.blogspot.com/2011/03/koiran-horoskooppi-luonnehdinnat.html

"Lenkit kuluvat pitkään ja hartaasti nuuskutellen" on NIIN totta! Kaikkea Miko ei syö, mutta luonnossa vaeltelu ja haistelu on ihan parasta. Miko sopeutuu mielestäni helposti muutoksiin, mutta kyllä sen joissain asioissa täytyy rohkeus löytää, jotta se pystyy vapautumaan. On varautunut ja ennakkoluuloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti