sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kooikertapaaminen Haltialassa

Tänä vuonna pääkaupunkiseudulla ei ole pidetty vielä kertaakaan kooikereiden tapaamista, joten tänään sunnuntaina kooikerit kokoontuivat Haltialaan. Etukäteen vähän jännitin millaiset ilmat tälle päivälle osuu ja olin jo melkein varma, että koko päivän sataa kaatamalla eikä kukaan tule paikalle :) Onneksi tänään oli tosi nätti päivä, aurinko paistoi eikä taivaalla ollut pilviä. Paikalle tuli kymmenen kooikeria, joka on vähän vähemmän kuin viimeksi. Harmittavasti moni perui tulonsa, mutta kymmenen on jo oikein mukava määrä. Lenkkeilemään lähtivät Mikon lisäksi Huugo, Loki, Taika, Gimma, Tytti, Vili, Repo, Jeroom ja Breco (Boodwijnbroke). Porukka oli siis taas urosvoittoista :)

Kokoonnuimme parkkipaikalla, jossa odottelimme sen aikaa, että porukka oli koossa. Paikalle tuli yksi perhe tutustumaan rotuun. Kun he lähtivät, me lähdimme kävelemään. En tiedä kuinka tuttuja reitit olivat muille, mutta minä laskin sen varaan, että Kaisa ja Veiko johdattelevat joukkoa :) Kaisa ei sitten päässytkään, joten yritimme muistaa mitä reittiä menimme vuosi sitten. Hyvin reitti muistui mieleen :) Lenkki sujui tosi hyvin ja hienosti kaikki pojat tulivat toimeen, vaikka välillä melko tiiviissä porukassa edettiin. Yksi vastaan tullut pariskunta otti meistä kuvan, onhan joukko kooikereita aina hieno näky :) Menimme ihanan vihreälle pellolle ottamaan yhteiskuvan, jossa myös osa porukasta pääsi juoksemaan vapaana. Mikon hyvä käytös loppui siinä vaiheessa kun ympärillä alkoi juokseminen ja leikkiminen. Kauheasti piti taas komentaa. Seuraavalla kerralla hankin Mikolle hihnanpitäjän (=Markus), jotta voin rauhassa kuvata muita ja jotta Mikon voi viedä vaikka sivummalle. Mutta oli kivaa. Täytyisi järjestää näitä tapaamisia vähän useamminkin.

Kuvia löytyy täältä.

Huugo, Gimma, Taika, Miko, Loki, Tytti, Breco ja Jeroom. Tässä kuvassa ei näy Vili ja Repo

2 kommenttia:

  1. On se aina jotenkin kiva nähdä useampi samanrotuinen kerralla, muuallakin kuin näyttelyissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Lenkkeilyt rotukaverien kanssa on aina kivoja ja onhan se jotenkin kivannäköistä kun kaikki koirat on samanlaisia

      Poista