sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Viikon hyppytekniikat

Mikon tassu taitaa parantua aika nopeasti ja tänään jo lenkkeiltiin ilman suojaa jalassa. Kuoppaa anturassa ei päivällä enää juuri tuntunut eikä Miko aristanut tassua. Päivälenkin jälkeen tutkin taas tassua ja nyt kun se ei ollut kuiva, niin se ei näyttänyt yhtä hyvältä kuin aikaisemmin. Selvä kuoppa vielä oli, jonka reunat repsotti eikä Miko tykännyt kun tutkin tassua. Lähdettiin siitä huolimatta hyppytekniikkatreeneihin, sillä Miko astuu tassulla ihan kunnolla ja liikkeet on normaalit (ainakin mun silmään).

Tekniikkana oli tänään taipuminen. Aloitettiin oikealle taipumisella kun se on Mikolle helpompi. Hieman taas alku tuotti vaikeuksia ja Miko alkoi äännellä kun palkkaa ei herunut. Mutta kun asia muistui mieleen, niin meni ihan hyvin. Vasemmalle taipuminen taisi onnistua vain kerran ihan kunnolla. Muuten oli aika säätämistä. Vasen puoli on Mikolle vaikeampi ja se vaatii vähän enemmän onnistuakseen. Kotimatkalla tuli mieleen, että vasemmalle taipumisessa yksi syy Mikon oikomisiin saattoi olla Huugo, jota kohti sarja meni. Miko ei halua mennä Huugon lähelle ja se kyllä näkyy jos treenaillaan liian lähellä.

Kun aikaa jäi, niin tehtiin taas lopuksi keppejä. Tehtiin pari toistoa kummaltakin puolelta ohjaten ja kaikki onnistui oikein hyvin. Miko pujotteli loppuun asti ja oikein kivalla vauhdilla. Jouduin kävelemään normaalia reippaammin, että pysyin Mikon vierellä. Omatoimitreenien aiheena on tämän syksyn keinu, kepit ja kivat pikku radanpätkät, joilla pääsee kovaa. Omia treenejä ei vaan vielä ole juurikaan ollut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti