maanantai 8. lokakuuta 2012

Intoa piisaa

Sunnuntai-iltana menimme ensimmäistä kertaa Konalaan Saaran ja Huugon kanssa tekemään hyppytekniikkaa. Saara oli tehnyt valmiiksi perussarjan ja set pointin sillä aikaa kun etsimme hallia. Huugo aloitti ja Miko säesti Huugon suorituksia haukunnallaan. Onneksi seuraavilla kerroilla Miko osasi olla jo ihan nätisti. Mikolla oli ihmeen hyvä vire ja se oli kovin innokkaasti tekemässä hyppytekniikkaa. Ilmeisesti ei vielä lauantaina saanut tarpeekseen... Miko ei oikein malttanut odottaa lähtölupaa vaan lähti useamminkin kerran omalla luvalla, mutta kovaa se meni. Tuskin ennen on poika samalla vauhdilla loikkinut perussarjaa. Olisi pitänyt pyytää Saaraa kuvaamaan, ensi kerralla sitten vaikka meno tuskin on enää samanlaista. Set point meni myös hyvin ja siinäkin Miko ainakin kerran varasti. Kun intoa kerran oli, niin koitettiin lopuksi keppejä. Hyvin meni, mutta viimeinen väli jäi pujottelematta. Näin on käynyt jo useammin, joten ehkä pitää ottaa kohta ohjuri käyttöön.

Tänään taas treenattiin agilityn merkeissä, tällä kertaa Tainan ja Lokin kanssa Kivikossa. Tehtiin seuramestaruuskisojen möllirata. Tällä kertaa ei mennyt yhtä hyvin kuin kisapäivänä... Tai siis muuten meni ihan ok, mutta Miko kiersi kaikki putket :) Ensimmäisen etukautta ja sen pistän oman ohjauksen piikkiin kun olin liikaa menossa jo putkelta pois päin, kaksi muuta putkea Miko kiersi ulkokautta. Mikolle taisi vähän rallittelu jäädä päälle kun se ennen radalle lähtöä veti muutamat kierrokset kentällä.

Yritin seuraavaksi lähteä samaan aikaan Mikon kanssa kun se on enemmän innostavaa kuin istumaan jääminen. Mutta tuo oli ihan tuhoon tuomittu yritys... Ei tuollaisella suoralla voi pysyä koiran perässä, ainakaan jos juoksee niin hitaasti kuin minä. Vielä tehtiin kolmas yritys ja tarkoituksena oli vaan saada Miko putkeen. Ihan suoraan se ei sinne mennyt, mutta menipähän lopulta kuitenkin. Olipas vaikeaa. Radan pätkän treenaaminen sai jäädä loppusuoraan, joka meni ihan ok. Lopuksi tehtiin kaksi kertaa kepit ja keinua. Kepit meni hyvin ja Miko pujotteli myös viimeisen välin. Keinuna käytettiin säädettävää keinua ja se oli keskimmäisellä korkeudella. Taina laski keinua maahan ja ihan ok suoritukset Mikolla.


Tosi hyvin Mikolla on riittänyt intoa kolmen peräkkäisen päivän treeneihin. Nyt sitten lepäillään ja viikonloppuna taas vähän jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti