perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensilumi


Ensilumi satoi tänään. Kovin aikaisin se tuli tänä vuonna. Viime vuonna ensilumi satoi tänne 5.12. joka oli taas aika myöhään. Tämä on siitä poikkeuksellinen ensilumi, että se on edelleen maassa. Lunta satoi aamulla eikä se ole sulanut. Nyt onkin aika kylmä. Miko ei reagoinut aamulla lumeen mitenkään kummemmin. Kai se on jo niin tuttu juttu, ettei enää tarvitse aloittaa kovaa nuuskutusta ja piehtarointia.

Päivälenkillä palasimme eiliselle sänkipellolle. Otin mukaan kameran ja tein pakettinarusta Mikolle pitkän hihnan. Sidoin narun avainnauhasta otettuun lukkoon ja tiesin kyllä, ettei sitä ole tehty kestämään Mikon voimaa. Narua oli sen verran paljon, ettei hihna kiristynyt ennen kuin Miko alkoi hepuloida ja sittenhän se oli vain naps ja lukko meni rikki. Miko ei edes tajunnut päässeensä vapaaksi vaan juoksi luokseni namia hakemaan. Solmin narun sitten suoraan hihnan lenkkiin. Hyvin Miko joka kerta tuli hakemaan namia kun sitä kutsuin, joten ehkä joskus se taas juosta vapaana. Tosin siinä vaiheessa loppui kuuntelu kun Miko haistoi päästäisen... Miko ei onneksi sitä nähnyt vaan jäljesti hajua, mutta minä sen pikkuisen näin.

Pakettinaru kuvissa vähän häiritsee, joten yritin muokata sen piiloon, mutta luovutin kahden kuvan jälkeen kun tausta ei ole tasainen ja siksi kuvien muokkaamisessa olisi ollut ihan kauhea työ. Lisää kuvia täällä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti