keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Syyskuvia

Aina nätteinä syyspäivinä on ollut jotain (yleensä opiskelua), joten en ole päässyt kuvaamaan Mikoa värikkäiden syyslehtien kanssa. Lauantaina en jäänyt katsomaan viimeisen hyppytekniikkaryhmän treenejä, joten kotiin tultua oli vielä niin valoisaa, että kävin hakemassa kameran. Väsynyt Mikke joutui vielä poseeraushommiin. Kuvia löytyy täältä ja tämän postauksen kuvat myös ko. päivältä. Olen jo katsellut uusia paikkoja sillä silmällä, mutta ei taas aurinkoiset päivät ja vapaa-aika osu samaan ajankohtaan.






Sunnuntaina kävin Purina Areenalla katsomassa agilitykisoja. Paikalla oli useita tuttuja, mm. Taina ja Loki, Terra-kooikerin omistaja Lotta, Mari ja Mizy ja meidän agiseuran porukkaa. Menin ensin paikalle ilman Mikoa, sillä halusin nähdä maksi-1 radalla kooikerin ja jututtaa sen omistajaa. Juteltuani Dimin (Black Amiikos Dim Dagowim) omistajan kanssa vahvistui käsitykseni hyppytekniikan harjoittelemisen tärkeydestä, varsinkin kun koiralta puuttuu itsevarmuutta. Makseilla rimat on niin korkealla, että varsinkin pienellä maksikoiralla täytyy olla tarpeeksi rohkeutta esteiden ylittämiseen. Miko ei tosiaan ole itsevarmimmasta päästä, joten nyt vaan jatketaan ahkerasti hyppytekniikkatreeniä, jotta vältytään rimakammolta.

Testailin myös kameraa halliolosuhteissa, mutta en saanut asetuksia toimimaan. Napsin joitain kuvia urheilukuva-asetuksella ja kuvia löytyy täältä. Rakeisia, ei-teräviä kuvia, mutta ehkä niistä jollekin on iloa :)

Mizyn ensimmäisen radan jälkeen kävin hakemassa Mikoa kotoa. En mielelläni ota Mikoa mukaan agilitykisoihin, sillä ilmeisesti kisapaikan tunnelma vaikuttaa Mikoon kiihdyttävästi kun se niin helposti alkaa rähistä toisille koirille. Mutta juuri sen takia hain Mikon paikalle, nakit mukana. Hienosti meni kisapaikalla. Pari kertaa Miko alkoi haukkua kun joku muu haukkui, mutta kenellekään se ei rähissyt. Istuttiin Tainan ja Tainan siskon kanssa hallin päädyssä jonkun aikaa ja lähdettiin sitten kotiin. Empähän muuten koskaan ilmoita Mikoa näiden kisojen tuomarin radoille. Maksi-1:ssä oli rimat kuudessakympissä ja jokaikisellä agilityradalla keinu mentiin kahdesti, dislike!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti