tiistai 25. syyskuuta 2012

Tavoite saavutettu


Pistin torstai-iltana itselleni tavoitteen RunKeeper-sovellukseen, joka oli 30 km kävelyä Mikon kanssa syyskuun loppuun mennessä. Laskeminen alkoi perjantaista ja päiviä oli 10 eli 3 km/päivä. Perjantaina lenkitin Mikoa huimat 1,28 km. Ei siis ollut meidän aamu- ja iltalenkki kovin pitkiä. Lauantaina kävelyä kertyi 11,84 km, sunnuntaina 10,31 km ja maanantaina 9,04 km. Neljän päivän aikana käveltiin Mikon kanssa yhteensä 32,47 km, joten tavoite saavutettiin aika paljon nopeammin kuin kuvittelin.

Tällä hetkellä pystyn käymään näillä pitkillä lenkeillä ainoastaan viikonloppuisin ja maanantaisin (toim.huom. Markus toki myös lenkittää Mikoa, joten saa Miko muinakin päivinä ulkoilla). Sunnuntaina satoi koko päivän, joten lenkkeiltiin sitten sateessa. Reissu suuntautui Malminkartanonhuipulle ja yllättäen meillä ei ollut kauheasti seuraa ;) Lenkkeilyyn kului aikaa kaksi tuntia ja matkaa kertyi 9 km. Normaalisti meidän vauhti on jotain 4km/h luokkaa, mutta sateessa päästiin vähän reippaampaa eteenpäin.

Maanantaina mentiin taas ihanille lenkkipoluille Maununnevan suuntaan. Kuljimme aika paljon metsässä ja löydettiin taas tosi kivat polut. Löysimme myös juoksuhautoja ja muita 1. maailmansodan aikaisia rakennelmia. Mun mielestä juoksuhaudat ja niihin liittyvät rakennelmat ovat mielenkiintoisia, joten niihin piti jonkin aikaa tutustua. Näissä oli se kiva puoli, että rakennelmat olivat aika siistejä. Täällä Kannelmäessä ne on täynnä roskia ja graffiteja ja niissä on varmaan asustellut/viettänyt aikaa ties mitä pultsareita ja nistejä. Maanantaina löydetyillä juoksuhaudoilla on harrastettu ilmeisesti muovikuulasotaa, sillä maa oli täynnä pieniä valkoisia muovikuulia. En yhtään tiennyt missä päin seikkailimme, joten olikin aika yllätys kun yhtäkkiä olimmekin taas Maununnevan pelloilla. Luulin, että menimme koko ajan suoraan, mutta olimmekin mennyt ympyrän. Kahdessa tunnissa teimme 7,5 km lenkin.

Täytyy taas mainita, että olen hyödyntänyt aivan liian vähän näitä meidän ihania lenkkimaastoja. Voi kun olisi jo lauantai, että pääsisi taas keskuspuiston metsiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti