torstai 29. marraskuuta 2012

Touhuviikonlopun päätös

Sunnuntai-iltana kävimme jälleen hyppytekniikkatreeneissä. Tällä kertaa aiheena oli 4 etäisyyttä ja Mikon etäisyyksinä 9, 12 ja 15 jalkaa, jotka myös Huugolle sopivat (makseilla 9-12-15-18 ja medeillä 6-9-12-15 jalkaa). Pojille oli kai jäänyt jotain hampaankoloon edellisen päivän Purina-reissusta, joten hieman ärinää oli ulkopuolella (Miko nosti häntänsä niin ylös ja niin kippuralle kuin vain pystyi Huugon nähtyään...), mutta hallissa keskityttiin jo muuhun. Treenin alkuvaiheessa Saara ehdotti, että jäisin kupille enkä menisi Mikon viereen kuten normaalisti. Suoritukseen tuli enemmän vauhtia kun odotin namikipolla. Ihan hyvin taisi Mikolla kaikki etäisyydet mennä. Loppuaika käytettiin taas keppeihin. Keppien vieressä oli pussi, jonne Miko oli ensin menossa ja menikin. Ja siellä se pussin jälkeen odotti, että pallo lentää :) Keppejä tehtiin kolme toistoa, joista toisella pujottelu jäi kesken. Ensimmäinen toisto oli keppien oikealta puolelta ohjaten ja viimeinen vasemmalta. Viimeisellä kerralla Miko haki niin hienosti kepeille, että olin hurjan tyytyväinen. Saarakin meinasi, että Miko turhaan sitä kädellä ohjaan. keppejä oli 12. Treenien päätteeksi Miko sai ihan luvan kanssa mennä pussin.

Kotimatkalla pysähdyttiin tokoilemaan, aiheena seuraaminen ja liikkeestä maahan. Seuraaminen oli taas vähän vaisumpaa, mutta ihan ok kuitenkin. Liikkeestä maahan meneminen sujui hyvin. Hyvin Miko jaksoi sunnuntaina niin agilitya, hyppytekniikka kuin tokoakin.

Tänään tänne tuli ihan kertaheitolla talvi. Ylihuomenna on jo joulukuu, joten mikäs siinä. Miko ainakin tykkää enkä minäkään talvea ja lunta inhoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti