keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kepittelyä ja muita kuulumisia

On taas kiirettä pitänyt enkä ole ehtinyt päivitellä kuulumisia. Tai toki aina jotain ehtii kirjoittamaan, mutta videon editoiminen ja kuvien läpikäyminen + muokkaus vie aikaa. Onpas muuten ihanaa kun kalenterissa loppuvuoden viikonloput ovat lähes tyhjänä. Tällä viikolla käyn lauantaina Suklaa Festivaaleilla :p ja joulukuussa on Messariviikonloppu. Ja toki sunnuntaisin on meidän hyppytekniikkatreenit. Mitään kummallista ei ole tapahtunut, mutta tässä katsaus viime viikkoon.

Mikon emä Seeda (Estaika's Sinelda) Kuva: Hanna Vainionpää

Miko on jo ok ja ruokintakin on saatu taas normaaliksi. Antibioottikuuri päättyi tänään. Jumpasta on ollut nyt jo lähes 2 viikon tauko, joten täytyy nyt treenailla ahkerasti, joka päivä. Seuraavaan fysioterapeuttiaikaan ei ole enää kovin pitkä aika ja olisi ihan kiva jos jotain Mikon kropassa olisi tapahtunut.

Ilmoitin Mikon viime viikonlopuksi mejä-kokeeseen kun edellisestä kerrasta on 1,5 vuotta. En tiedä olisiko tulosta tullut, mutta ainakin kokemuksen vuoksi olisi ollut kiva käydä. Koe peruttiin, koska viikonlopuksi oli lupailtu kylmää (oli kylläkin plussaa) ja seuran verivarastot oli päässyt pilaantumaan. Miko olisi dopingin takia joutunut jättämään kokeen joka tapauksessa väliin, joten eipä nyt harmita niin paljoa. Onneksi kelit ovat vielä sellaiset, että jälkiä voi harjoitukseksi tehdä.

Tara (Maricosan's Stratus Quintus)

Sunnuntaiaamupäivästä menin Messukeskukseen Lemmikki-, Elma-, Kädentaito-, Metsä- ja OutletExpo-messuille. Ajoitin saapumiseni niin, että ensin menin Lemmikkimessujen pentunäyttelyyn katsomaan kooikerpennun esiintymistä. Yksi pentu oli siis ilmoitettuna ja se oli Tara eli Maricosan’s Stratus Quintus. Tara oli ihan pikkupentuna kooikereiden erkkarissa turistina. Kivanoloinen pentu oli ja iloisesti mua tervehti :) Neiti oli hieman liikkuvaista sorttia, joten hyvää seisotuskuvaa ei ollut ihan helppo saada. Liikkeet oli tosi hyvät ja niitä tuomari tuntui ihastelevan useamman kerran. Messuilta lähti ehkä turhan paljon kaikkea mukaan, mm. vajaan puolen kilon pussi ZiwiPeakia lenkkejä varten, Rukan tassupyyhkeet  ja kaksi euron hintaista Kiroileva Siili t-paitaa. Noista t-paidoista olen erityisen iloinen, koska tykkään Kiroilevasta Siilistä ja siksi kaupassa nähdyt t-paidat lähtee aina mukaan :)

Tara

Sunnuntaina oltiin Mikon kanssa kaksistaan hyppytekniikkatreeneissä, sillä Huugo jäi Tampereelle. Tehtiin alkuun perussarjaa ja loput ajasta keppejä. Kuusi keppiä oli ihan riittävä määrä kun halusin harjoitella toiselta esteelle kepeille tuloa ja ylipäätään lisätä varmuutta suoritukseen. Pari kertaa Miko aloitti kakkosvälistä, mutta se oli oman ohjauksen tulosta. Molemmilla kerroilla Miko suoritti ensin toisen esteen, putken tai muurin. Kerran Miko aloitti pujottelun väärältä puolelta, mutta silloinkin minä tökkäsin sen väärään kohtaan kun ei ilmeisesti aivot toiminut. Muuten Miko osaa kyllä ihan kiitettävästi aloittaa keppien oikealta puolelta. Pujotteluun tuli kivasti vauhtia kun ensin oli toinen este. Lopuksi tehtiin vähän suoraa putkea, josta palkkasin vinkupallolla. Kun vire on kohdallaan, niin Miko hakee hyvin putkeen, joten lähettäminen vähän kauempaa onnistui hyvin. Toivottavasti tällä viikolla pääsisin vihdoin Kivikkoon keppi- ja keinutreeniin. Keinun osalta suunnitelma on selkeä, mutta keppien kanssa en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Haluan lisätä varmuutta ja itsenäisyyttä sekä harjoitella erilaisia keppikulmia. Jos jollain on jotain ideaa siitä minkälaisia harjoituksia kannattaa tehdä, niin saa vinkata.


2 kommenttia:

  1. Keppitreeneihin mulla ei oikeen muuta vinkkiä ole kuin että harjoittele yhtä asiaa kerrallaan :P Joko vauhtia tai varmuutta tai kulmia mutta elä ahnehdi kaikkea samaan. Kannattaa varmaan sunkin ohjata kepeille menoa mahdollisimman vähän, yleensä koira tekee oikein kun saa rauhassa itse miettiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut ku mä haluun kaikkea kerralla :D No, kai täytyy vaan malttaa tehdä yhtä asiaa kerrallaan, kiitos vinkeistä :)

      Poista