sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Keinu, keinu lemmikkini

Lauantaina kävimme Mikon kanssa Purinalla totuttelemassa agilitykisatunnelmaan. Kisaamassa oli kaksi kooikerkoirakkoa, Outi & Olli ja Kaisa & Ella, joiden menoa halusin nähdä. Myös Taina & Loki sekä Saara & Huugo tulivat paikalle hengaamaan. Hallissa tuli vielä nähtyä Elina, joten kooikerporukkaa oli liikkeellä. Ihan yllätyin kuinka innokkaasti Miko tervehti Kaisaa, kun ollaan vaan pari kertaa nähty. Ehkäpä Ella tuoksui kivasti :) Mutta ei tosiaan ihan jokainen samanlaista tervehdystä saa, vaikka olisi tutumpi. Hallissa oli välillä ihan yllättävän hiljaista. Miko käyttäytyi ihan hyvin, mutta Huugolle se ärisi pahankuuloisesti. Agikentän laidalla seisoessa Miko välillä yltyi haukkumaan, joka ei välttämättä kerro siitä, että se haluaisi itsekin päästä radalle. Miko haukkuu niille, jotka leikkivät tai juoksevat kovaa sen lähellä. Pitää olla komentamassa. Pääasiassa Miko siis haukkui niille koirille, jotka juoksivat kovaa, kuten Ollille ja Ellalle. Kooikereiden meno oli niin hienoa, etten malttanut lähteä kotiin, joten katsoimme kaikki neljä starttia. Neljä tuntia meni tuohon reissuun, mutta oli vaan kiva nähdä ensimmäistä kertaa Mikon siskopuoli Ellan liitelyä, erityisesti valioitumisrata.

Illalla lähdimme Malminkartanon sirkuskentälle tokoilemaan. Tehtiin seuraamista, liikkeestä seisomista ja luoksetuloa. Meno ei ollut yhtä innokasta kuin sunnuntai-iltoina, mutta luoksetulo oli vauhdikas. Liikkeestä seisominen oli aluksi istumista (Miko opetellut uuden liikkeen!), joten piti palauttaa mieleen mitä seisominen olikaan. Seuraamisessa kontakti katosi aina palkkaamisen jälkeen. Vaikka seuraaminen ei nyt ollutkaan superia, niin kyllä se mulle kelpasi, on se joskus ollut paljon huonompaakin.


Tänään käytiin meidän kentällä Tainan & Lokin kanssa agilityn merkeissä. Keinu oli taas pääasiana ja sillä aloitettiin. Kolme ok toistoa molemmin puolin, mutta on vauhtia ollut enemmänkin. Toisaalta jos Miko kisoissa menee tuolla vauhdilla niin se on ok, kunhan ei ala sen enempää aikaa käyttämään. Seuraavalla kerralla voisi ehkäpä kokeilla ilman, että kukaan laskee keinua. Halusin tehdä putkitreeniä, joten kentällä olleista putkista saatiin aikaiseksi kolmen putken ja A:n yhdistelmä. Kivan vauhdikasta menoa saatiin tällä treenillä. Vähän paremmin Miko olisi voinut irrota putkiin, varsinkin toiseen. A:n kontaktista Miko tahtoi tulla pysähtymättä läpi. Tehtiin tauon jälkeen toinen kuuden toiston satsi keinua ja ihan lopuksi A:ta kosketusalustan kanssa. Alustan kanssa Miko muisti pysähtyä, oli kai pitkän tauon jälkeen päässyt kontaktit unohtumaan.


Viikonlopun aktiviteetit eivät lopu vielä tähän, sillä kohta lähdetään hyppytekniikkatreeneihin ja jos vielä intoa riittää niin tokoillaan taas kotimatkalla. Arkisin Mikolla on viime aikoina ollut kovin tylsää, kun en opiskelukiireiltä ole ennättänyt sen kanssa puuhailla. Jospa näillä treeneillä poitsu jaksaisi seuraavaan viikonloppuun...

2 kommenttia:

  1. Mitä sinä opiskelet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liiketaloutta, töiden ohella, joten välillä ei aika tahdo riittää kaikkeen :)

      Poista