torstai 15. marraskuuta 2012

Eläinlääkärin vakioasiakas

Kävimme taas eilen eläinlääkärillä. Käynti ei yllätyksenä tullut, sillä Miko alkoi viime viikolla nuolla takapuoltaan ahkerasti, joten arvasin anaalirauhasten vaivaavan ripulin jäljiltä. En viitsinyt viedä poikaa eläinlääkärille ennen kuin tuotokset olivat normaaleja ja pari päivää halusin katsoa meneekö itsestään ohi.

Eläinlääkärin vaaka näytti 15,7 kg. Vaaka on tuulikaapissa ja heti kun astuimme sisälle eläinlääkärin tiloihin, Miko meinasi kääntyä takaisin. Taitaa olla liian monta eläinlääkärikäyntiä jo takana... Eläinlääkäri tuli melko pian kutsumaan meidät sisään. Kävelimme ulko-oven ohi, jonka jälkeen Miko syöksähti takaisin päin ja ovelle. Kyllä se sitten kuitenkin suostui tulla tutkimushuoneeseen. Miko alkoi haistella huonetta, joten onneksi se ei ollut yhtä jännittynyt kuin päivystyksessä. Anaalirauhasten erite oli rakeista, mutta tulehdusta ei ollut. Hoidoksi peräpään suihkuttelua viikon ajan aamuin illoin ja suihkuttelun jälkeen voidetta takapuoleen, joka oli vähän ärtynyt nuolemisesta.

Eilen oli myös tullut vakuutusyhtiön päätös päivystyskäynnin korvauksista. Olen puolen vuoden aikana pistänyt vähän reilun 600 euron edestä hoitokuluja korvattavaksi ja nyt tuli melkein satanen vielä lisää. Enpä ole ajatellutkaan kuinka paljon rahaa eläinlääkärikäynteihin on mennyt. Onneksi on vakuutus!

Mikolla tuli muuten viime viikolla 3,5 vuotta täyteen ja tässä poseeraus tältä päivältä.


Miko 3 vuotta 6 kuukautta 8 päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti