sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hamina kv

Aamulla tosi aikaisin Saara ja Huugo tulivat hakemaan meitä. Matkasimme Haminaan, jossa kooikerit olivat ensimmäisenä kehässä. Päivä oli mukavan aurinkoinen, mutta varsinkin varjossa oli kylmä. Löydettyämme oman paikkamme kävin moikkaamassa Jonen (Manusia's Axel-Lobke) perhettä. Miko lähti karkuun kun sitä yritettiin silittää, joten alkoi kovasti jännittää miten Miko reagoisi tuomariin. Kävimme kerran pöydällä, joka oli kehän sivussa, mutta sitä ei kooikereilla käytetty. Kävimme vielä uudestaan Jonen porukoiden luona ja pyysin vähän kopeloimaan Mikoa.

Kehässä ravaamiset meni ok ja tutkiminen myös. Miko malttoi hyvin seisoa, mutta asento ei aina ollut ihan parhain. Tuomari kävi vinguttamassa jotain karvavinkulelua Mikon nenän edessä ja heitti sen sitten maahan. Miko syöksyi lelun luo ja hetken päästä palautin sen seisomaan. Vähän mietin, että halusiko tuomari Mikon lähtevän lelun perään vai eikö olisi saanut mennä vai mitä. Mutta kai se oli ihan positiivista, että Miko noin kiinnostui. Kaikki kolme urosta avoimessa luokassa saivat ERI:n ja sijoitukset samat kuin se järjestys jossa jo oltiin eli Miko oli 2.

Ei voi olla kuin tyytyväinen tulokseen, joka arvostelun perusteella voisi olla jotain muutakin: 2-vuotias. Leikkaava purenta. Hyvä pään linja. Alaleuan tulisi olla vahvempi. Vahva, hieman lyhyt kaula. Kulmaukset hieman avoimet. Seisonta edestä ja takaa hieman ahdas.  Karva kunnossa. Hieman lyhyt askel.

Arvostelu oli saksaksi, joten ensimmäistä kertaa tuli tarvetta käännöspalvelulle. Mikon ihka eka arvostelu oli myös saksaksi, mutta sen suomensi ystävällisesti Marianne. Sanoin kyllä Mikon olevan 3 vuotta...
Saara ja Huugo jatkoivat matkaa Tampereelle, mutta me pääsimme kyydissä Lahteen. Lahdesta jatkoimme Helsinkiin junalla, joka oli täynnä Suomi-USA peliin matkalla olevia ihmisiä. Kannelmäen junassa meitä vastapäätä istuutui nainen ja poika, jotka rapsuttelivat Mikoa lähes koko matkan. Miko oli aivan väsy ja yritti nukkua, mutta ei rapsuttelut sitä häirinnyt.

Kuvia näyttelystä löytyy täältä. Kauheasti ei tullut panostettua kuvaamiseen, joten pienensin kuvia sen verran, ettei ne ihan huonolta näytä :D Parhaat kuvat tuli ekoista pojista, niistä kiitos Jonen kotijoukoille. Istuimme niin kaukana, että kovin piti zoomata, mutta en halunnut silti siirtyä paremmalle paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti