perjantai 25. toukokuuta 2012

Agitreeniä


Tänään kun pojat tulivat päivälenkiltä kotiin, Mikon tassut olivat ihan oranssit. Väriä oli myös vatsan alla ja rintakarvoissa. Miko oli käynyt jossain ojanpohjalla. Katselin Mikon jalkoja kauhistuneena ja olin ihan varma, ettei väri lähde mihinkään. Suihkussa oranssia vettä tuli kovasti, mutta vasta shampoolla hinkkaaminen sai värin lähtemään. Huh, ei tällaisia yllätyksiä enää ennen näyttelyä!

Matkalla agikentälle Miko oli kovin riehakkaalla tuulella ja piehtaroi kovin pitkässä ruohikossa. Kun kävin rapsuttelemassa sen vatsaa, niin Miko alkoi potkia ja yritti tarrata hampailla käteen. Se oli kuin joku pikkupoika, mutta ihanaa kun Miko välillä noin intoutuu riehumaan :) Tai no oikeastaan se tekee tuota aika usein.

Kännykkäkuva Mikon piehtaroinnista

Tällaiseen mutanttivoikukkaan myös törmättiin (vieressä on
normaaleja nupussa)

Agilityssa oli aiheena kontaktit. Radalta löytyi A ja keinu. Tehtiin putkelle 5 asti ja meni tosi hyvin. Yllätyin kuinka hyvin Miko sujahti putkeen 3 ja A:lle se meni hienosti, vaikka olin kauempana. Kouluttaja kysyi, milloin meinaan alkaa häivyttämään kosketusalustaa. Ei mulla ole mitään suunnitelmaa, mutta kannattaisi jo alkaa kun kerta oli niin hienot kontaktit. Tehtiin muutama toisto keinua niin, että kouluttaja laski keinun alas kun Miko oli päässyt ylös. Tehtiin 4-5 toistoa ja kaikki oli oikein hienoja. Miko ravasi keinulle ja viimeisellä kerralla meni jo mun edellä. Viimeisellä kerralla otin pannan pois kun Miko oli kontaktilla, jatkoin matkaa putken luo ja teimme sitten radan loppuun. Miko meni niin hyvin, ihan supermies!

Toisella kerralla tehtiin hypyt ristiin eli aloitettiin hypyltä 9 (toiselta puolelta) ja jatkettiin hypylle 2. Muuten normaalisti ja lopussa kasilta ykköselle. Me ei tosin päästy niin pitkälle. Vino suora (voiko noin edes sanoa :D ) meni oikein hyvin, mutta hypyllä 2 tekemäni valssin jälkeen rintamasuunta oli A:ta kohta, joten Miko meni joka kerta putkesta ohi. Se yksi kerta, kun Miko meni putkeen, niin lähdin liian aikaisin pinkomaan kohti A:ta, kun Miko kääntyi ja tuli ulos putkesta.

Hypyt oli 50 cm:ssä ja ensin mietin, että lasketaanko niitä Mikolle. Päädyin kuitenkin kokeilemaan viisikymppisiä, kun hyppyjä oli niin vähän. Eikä ne Mikolle tuottanut mitään ongelmaa. Vinolla suoralla Miko muutaman kerran varasti lähdössä ja kun palautin sen istumaan, niin Miko hyppäsi hypyn takaisinpäin ihan helposti, vaikka vauhtia ei juurikaan ollut. Kun meillä oli aikaa treenien jälkeen ennen bussin lähtöä, niin rakensin perussarjan. Treenikaverimme halusi myös tehdä muutaman toiston ja mietimme, että ensi viikolla voitaisiin tehdä hyppytekniikkaa omaa vuoroa odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti