tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sekalaista höpinää

Meidän päivä Mikon tassun hoitamisen osalta menee näin: Aamulla pistän tassusiteen ennen lenkille lähtöä, lenkin jälkeen otan siteen päältä suojan pois ja Miko saa syödä Dentastixiä ja sukia itseään sillä aikaa kun käyn suihkussa. Sitten otan siteen kokonaan pois ja suihkuttelen haavaa jonkin aikaa, kuivaan ja desinfioin sen. Lopuksi Miko saa antibiootin maksamakkaran kera. Iltapäivällä pistän taas tassusiteen ennen lenkille menoa ja lenkin jälkeen otan sen pois + desinfioin haavan. Miko saa päiväruuan ennen kuin pistän kaulurin taas päähän. Illalla taas tassuside ennen lenkille lähtöä ja palatessa suihkuttelen haavaa, kuivaan ja desinfioin sen. Miko saa päivän toisen antibiootin ja sitten iltaruuan. Miko ei ole kovin innoissaan hoitotoimenpiteistä, mutta olen palkannut sitä nyt niin paljon, että hoitaminen sujuu helpommin.

Iloinen satelliittipää
Viikonloppuna ostin lasten kurahanskat, joilla olen suojannut tassusidettä märillä keleillä. Hyvin on tassu pysynyt kuivana, mutta hanskan pää on nyt kulunut vähän ja se päästää jonkin verran läpi. Onneksi on vielä toinen hanska ja voihan sitä vähän teippailla.

Miko ja kurahanska
Jostain syystä nyt kesällä Miko on alkanut haukkua ihmisille. Yhtä lukuun ottamatta Mikon haukun kohteena on ollut miehet. Suurimmasta osasta ihmisistä Miko kyllä menee nätisti ohi, mutta sitten jostain syystä osalle se alkaa haukkua. Pari on ollut meitä kohti juoksevaa lenkkeilijää, jotka on ehkä jotenkin ymmärrettävissä, mutta toisaalta meitä vastaan tulee monia lenkkeilijöitä päivässä, joihin Miko ei reagoi mitenkään... En ymmärrä mistä tämä johtuu, mutta täytyy yrittää saada namit lenkeille mukaan, jotta päästään kaikista ihmisistä nätisti ohi. Yksi mies jo jotain sanoi vihaisesta koirasta. Miko ei ole kenenkään kimppuun käymässä, se vain haukkuu, mutta eipä sitä vieraat ihmiset tiedä.

Tänään meillä kävi mies pistämässä parvekelasit paikalleen (ja tietenkin niin aikaisin, etten ollut vielä päässyt sängystä ylös...) Miko haukahti pari kertaa kun ovikello soi, mutta ei haukkunut yhtään miehen tullessa sisälle, murisi vain kerran. Miehen tehdessä lähtöä Miko tuli hänen luokse lelu suussa ja kovasti muristen. Miko tekee lähes kaikille vieraille samalla tavalla eli hakee lelun ja sitten kovasti murisee toivoen heidän leikkivän kanssaan. Mutta eihän vieraat uskalla Mikon leluun koskea kun se niin murisee, vaikka se onkin vain leikkimurinaa :)

Huoltohetki
Oulun näyttelyssä ei sitten tietenkään ollut uroksia paikalla, joten harmitus on kova. Kaikki hyvät tilaisuudet tuntuu menevän meiltä ohi. Mutta joillain onni oli parempi, Mikon Rodi-veli kävi viikonloppuna Ruotsissa ja mukaan lähti SE MVA-titteli!

Haava 17.7.
Saatiin peruutuspaikka ensi viikon viikonlopun hyppytekniikkakurssille, jonka I-HAH on järjestänyt. En ottanut paikkaa vastaan, kun en tiedä mikä Mikon tassun tilanne silloin on eikä me olla päästy tekemään hyppytekniikkaharjoituksiakaan. Toivottavasti päästään Ullan arvioitavaksi sitten lokakuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti