perjantai 20. heinäkuuta 2012

Miko ja isot tytöt

Unohtui viikon takaiseen eläinlääkäripäivitykseen pistää Mikon paino, joka oli 15,2 kg. Mun mielestä Mikon ihannepaino on n. 14,8 kg, jonka se on pitkään painanut, joten vähän saisi paino tippua. Painon nousu johtuu varmaan aktiviteettien vähenemisestä ja ruuan vaihdosta. En muista yhtään koska aloin antaa Mikolle Royal Canin Medium Adult nappulaa, mutta jonkun reilun vuoden poika oli (olisi kannattanut jo aikaisemmin alkaa käyttää kategorioita blogikirjoituksissa, niin olisin vaikka voinut löytää aiheeseen liittyvät tekstit...) Sitä edelsi vaihe, jolloin Mikolle ei oikein ruoka maistunut, mutta Royal Caninilla saatiin poika taas syömään. Muistan jossain vaiheessa huomanneeni, että kuva pussin kyljessä oli hieman muuttunut. Viimeksi kun kävin ostamassa Mikolle ruokaa (joskus kesäkuussa) huomasin, että jo pitkään ostamani pussin kyljessä lukee Medium Mature. Ruoka on tarkoitettu yli 7-vuotiaille koirille. Ja minä olen aina luullut ostaneeni Mediun Adultia... Pitäisikö hankkia silmälasit? Eli siis painonnousuun liittyen mietin, että nyt taas käytössä olevassa Adult nappulassa saattaa olla enemmän kaloreita.

Miko auttaa parvekematon leikkaamisessa
Kävin ostamassa meille heti parvekematon, kun lasit oli pistetty parvekkeelle. Meille on tulossa vielä jossain vaiheessa siivoojat pesemään parvekkeen ja lasit, mutta en malttanut odottaa, joten lakaisin ja pesin parvekkeen lattian eilen ja leikkelin maton sopivan kokoiseksi. Parvekekalusteetkin on jo tuotu ja kukkiakin ostin :) Ihanaa saada parveke taas käyttöön. Mikokin tykkää nyt olla parvekkeella. Sitten kun siivoojat tulee, niin täytyy vaan hetkeksi pistää tavarat sivuun.

 Miko oli välillä nuollut toista takajalkaa vähän reilummin. Katsoin varpaat läpi enkä nähnyt mitään, mutta kun nuoleminen vaan jatkui niin tiistaina katsoin uudestaan. Varpaiden ja ison anturan välissä oli kuollut punkki ja iho ympäriltä ihan punainen. En tiedä kuinka kauan punkki oli saanut olla kiinni, mutta verta se ei ollut ehtinyt imeä. Punkki oli ihan littana, joten sen irroittaminen ei onnistunut punkkipihdeillä. Pitäisi taas pistää Bayvanticia niskaan, kun edellisen teho on jo loppunut.

Aurinko paistaa ja vettä sattaa
Tänään kävimme pitkästä aikaa isän ja Päivin luona. En muista koska olen viimeksi isällä vieraillut ja nähnyt koirat, taisi olla joskus alkusyksystä. Pikku-Sandra ei viimeksikään ollut enää kovin pieni, joten nyt oli 1v 2kk ikäisellä tytöllä jo kokoa. Sisi ja Sandra tulivat molemmat ovelle vastaan ja Miko-raukka ei uskaltanut tulla sisälle. Sandralle Miko murisi pari kertaa sen tullessa liian lähelle, joten iso tyttö taisi vähän Mikoa pelottaa, mutta välillä Mikolle oli ok, että Sandra haisteli naamaa. Edes Sisin kanssa ei tullut normaaleja paineja vaan Miko oli koko ajan perskärpäsenä ja seurasi mua joka paikkaan. Oli vaikea saada Mikoa samaan kuvaan Sandran kanssa, kun toinen oli koko ajan mussa kiinni... Ulkona Miko vapautui ja kävi pikaisesti haistelemassa Sandran takapuolta. Täytyy vierailla isällä vähän useammin, ettei Mikon tarvitse niin jännittää tyttöjä.

Sandra ja Miko

Yhteiskuva onnistui, koska Miko oli metsästämässä kärpästä


Mihin se meni?
irlanninsusikoira Sandra

Sisi

Miko ja jätti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti