maanantai 2. heinäkuuta 2012

Päivitystä ja lomasuunnitelmat


Blogissa on ollut hiljaista kun täälläkin on ollut hiljaista. Ohjattujen agility- ja tokotreenien päättymisen jälkeen ei Mikolla ole ollut juuri mitään äksöniä elämässään kuin lenkkeily ja leikkiminen. Miko on saanut pitää öisin ja yksin ollessaan kauluria, sillä muuten se nuolisi oikeaa jalkaansa. Trimmattuun kohtaan on jo jonkin verran kasvanut karvoja, mutta eiköhän kohta ole vielä lauantain näyttelyssäkin aika näkyvä. Onneksi karvaton kohta ei ole tuomarin puoleisessa jalassa, vaikka varmasti tuomari sen huomaa. Hetkeksi lopetin Vetramil-voiteen käytön, mutta kun Miko pääsi pari kertaa antaumuksella nuolemaan ihoa, joka alkoi punoittaa (tai oikeastaan ihossa oleva paukama, jonkin ötökän purema?), niin otin voiteen taas käyttöön. Onneksi Vetramililla ei ole varoaikaa.

Tällä viikolla olemme siis menossa näyttelyyn. Määränpäänä on Karjaa, jonne on ilmoitettu 2 kooikeria. Numerolapussa lukee: "Koirasi on 1. koira kehässä". Mulla on kaksi veikkausta kuka avoimen luokan uros meidän kaverina kehässä on, mutta ei yhtään haittaa vaikka veikkaus menisi pieleen :) Tuomari on ihan mysteeri eli ei mitään aavistustakaan mitä se Mikosta tykkää vai tykkääkö ollenkaan. Miko juuri sopivasti tiputtaa turkkiaan reippaasti ja karvanlähtö saa pilkut esille. Ja sitten vielä kalju kohta jalassa...

Ensi viikolla on tiedossa kaksi näyttelyä, lauantaina Oulussa ja sunnuntaina Forssassa, joten viikonloppuna tulee hieman matkustettua. Oulun aikataulut ei ole vielä tiedossa, mutta veikkaisin, että kooikereita on noin 10. Forssaan punavalkoisia on ilmoitettu 4. Ouluun lähdemme Saaran ja Huugon kanssa, joten häkki lähtee mukaan. Kevythäkki on ollut kesän ajan olohuoneessa yksi pää ja yksi sivu auki ja se on yksi Mikon mieluisimmista nukkumapaikoista. Hyvä niin, mutta häkki ei varmaan ole yhtä kiva kun ovet suljetaan, mutta kyllä siinä yksi yö menee.

Mulla on vielä tämä viikko töitä ja sitten alkaa odotettu loma. Lomalle olen suunnitellut agitreenejä ja pienimuotoista patikointia eli pääkaupunkiseudun luontopolkuihin tutustumista. Varsinkin Espoon puolelta löytyy kivanoloisia kohteita! Uimaprojektia olisi myös tarkoitus jatkaa jos vaan joku sopiva uimapaikka löydetään, jossa itsekin voisi pulahtaa veteen. Toivottavasti kelit on sopivat eli ei hellettä! En halua viettää lomaa sisällä kuumuutta paossa vaan viettää aikaa ulkoillen. Viikonloppua odotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti