maanantai 25. tammikuuta 2016

Lumileikkejä

Torstaina tein ensimmäisen kerran Nose Work harjoittelua kotona. En ole muistanut ostaa huopatarroja, joten Mikokin sai haistella purkkia. Sen se osasi oikein hyvin. Rio myös tuntui tajuavan mistä on kyse, mutta sen kanssa on välillä vähän haastavaa naksauttaa oikeaan aikaan, sillä Rio on liikkeissään niin nopea. Joku kerta jäi naksauttamatta ja naksautus tuli välillä muuta kuin purkin haistelusta. Varsinkin toisella kerralla alkoi vähän pakka hajota. Mikon kanssa olisi kiva päästä harjoittelemaan laatikoilla ennen seuraavia treenejä. Rion kanssa on parempi vielä tehdä lisää purkin haistelua.

Eukalyptus hydrolaatti on turvallisempi kuin eteerinen öljy.

Hydrolaatti säilyy parhaiten lasipurkissa jääkaapissa

Sideharsoon on lisätty yksi tippa eukalyptusta


Lauantaina oli vihdoin se päivä, kuin pääsin kuvaamaan poikia talvimaisemissa. Oli pilvinen päivä, mutta erittäin mukava ulkoilusää. Sää oli lauhtunut reilusti edellisen päivän -20 asteen pakkasista. En saanut millään sopivia asetuksia kamerasta. Kokeilin vaikka mitä, mutta jos kuva oli valoisa, niin liike oli epätarkkaa ja jos sain liikkeen pysäytettyä, niin kuva oli tumma. Rio tykkää hyppiä ja juosta syvässä hangessa ja yrittää ottaa lumipaakkuja kiinni. Se tykkää lumesta ihan niin kuin Mikokin. Riolle kerääntyi lumipaakkuja erityisesti nivusiin, Mikolla taas tassuihin. Kotona kesti hetken, että molemmat pojat oli puhdistettu karvoihin jääneestä lumesta.



Lumen pyydystämistä






Miko hurjana


Juokseminen on kivaa!

Sunnuntaina Rio kävi tapaamassa Jackiä Espoossa. Riolla on viimeksi ollut ennen vuoden vaihdetta leikkikaveri, joten se on puhkunut leikkienergiaa. Vaikka Rio kuinka on yrittänyt, niin Miko ei ole lähtenyt sen kanssa leikkimään. Keli oli taas varsin mukava ulkoilun kannalta, mutta lunta tuli vaakatasossa. Rio tunnisti Jackin jo jonkin matkan päästä, vaikka sillä oli musta takki päällään. Pojat kävivät heti innoissaan leikkimään. Syvässä lumihangessa leikkiminen oli väsyttävää, joten yhtä kauan pojilla ei riittänyt leikki-intoa kuin aikaisemmin. Sisällä pienen lepohetken jälkeen pojat jatkoivat painia. Harmittavasti sitä ennen Rio nosti kahdesti koipeaan keittiössä. Toivottavasti sisälle merkkailu vieraissa paikoissa ei meinaa tulla tavaksi. Rio oli jälleen vähän turhan innokkaasti astumassa... Hetja ei ollut enää yhtä pelottava kuin aikaisemmin.







Jack

Jack kuuntelee ja kerjää

Jack & Rio

Koska Mikolla on ollut kipuja, niin Rio lähti parin tunnin kotona lepäämisen jälkeen tuuraamaan Mikoa treeneihin. Rio ei vielä osaa odottaa nätisti, joten se vikisi silloin, kun autoin Saaraa Huugon palkkauksessa. Siihen olin tyytyväinen, että Rio odotti istuen, hihna löysällä, vaikka se ääntä pitikin. Rio teki vähän putkea niin, että Saara piti hihnasta kiinni ja minä kutsuin toisessa päässä. Ensimmäisellä kerralla Rio ei millään meinannut keksiä, mistä sen pitäisi mennä, vaan se yritti luokseni putken molemmin puolin. Parin kerran jälkeen Rio tuli putkesta läpi jo ennen kuin olin ehtinyt kutsua sitä. Lopuksi tehtiin käsittelyharjoituksia.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen kerran! Mainioita nuo Rion lumenpyydystyskuvat :)
    Rio:lla ja Jackillä hauskat ilmeet ensimmäisessä yhteisessä kuvassa. Pikaista paranemista Mikolle!Toivottavasti pojat pääsevät taas pian leikkimään...Jackille jäi selvästi leikkienergiaa varastoon ja tohveli sai kyytiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Rio tekee hienoja hyppyjä, kun se yrittää saada jotain kiinni :) Rio pääsi vielä kuluttamaan energiaa hallille ja sen jälkeen se oli ihan väsynyt. Mutta nyt taas virtaa riittää vaikka muille jakaa

      Poista