maanantai 28. tammikuuta 2013

Viikonloppu

Junamatkustaja 12.1.2013
Viime viikolla piti joka arki-ilta viettää tunneilla eli opiskellessa, joten en kauheasti ehtinyt Mikoa lenkittää. Onneksi meillä on toinenkin ulkoiluttaja. Lauantaina lähdettiin sitten pidemmälle lenkille, 10 km ja 2,5 h. Olisi tehnyt mieli kävellä kauemmaksi (tarkoituksena oli kävellä Pikku Huopalahteen, mutta käännyttiin Kivihaassa takaisin), mutta jossain vaiheessa tuli jano ja kauhean kuumakin oli, joten käännyttiin takaisin. Pitäisi kai opetella pukeutumaan niin, ettei pari asteen pakkasessa ole ihan hiessä... Ja onhan se tylsää kävellä yksin. Ensi kerralla sitten vesipullo mukaan.

Miko pääsi moikkaamaan paria vastaan tullutta koiraa, vanhaa springeriurosta, jonka omistaja Mikon nähdessään huudahti "onko se koikkeri" ja Mikon kanssa samanikäistä borderterrierityttöä. Springerin omistaja luuli, että Miko halusi leikkiä vanhuksen kanssa kun poitsu niin vikisi ja pyöri sen ympärillä. Enpä viitsinyt sanoa, että muut asiat Mikolla taisi olla mielessä. Borderitytön ohi olimme menneet jo aikaisemmin ja Miko silloin kovasti vikisi tytön perään. Toisella kertaa pysähdyimme tervehtimään. Tyttönen istui pylly tiukasti maassa ja Miko yritti kuumeisesti miettiä, mitä kautta se pääsisi haistelemaan :D Borderi ei kuulemma ole aikoihin lämmennyt pojille, mutta Mikosta se sitten innostui ja sai hepulikohtauksen, joka taas sai Mikon hämilleen. En tiedä mitä Miko tytön korvaan kuiski, kun sai sen niin innostumaan. Miko on ollut kauhean kiinnostunut tytöistä jo marraskuusta lähtien. Se vikisee kotona kun alkaa olla ulkoiluaika, joskus jo aikaisemmin, viikonloppuaamuina ei ole saanut enää nukkua niin pitkään kuin haluaa ja Miko on ihan kauhean kiinnostunut lähes kaikista vastaantulevista koirista, myös uroksista. Sohvatyynyt ja sängyn koristetyynyt on jo jonkin aikaa ollut vaatehuoneessa piilossa. Mikolle käy kaikki tyttöystäväksi. Ihan mahdotonta.
Jalkojen lämmittäjä 16.1.2013

Sunnuntaina oli hyppytekniikkatreenit ja aiheena 4 etäisyyttä. Etäisyydet olivat 7-9-12-15, jotka olivat joko medietäisyyksiä tai sitten Huugon etäisyyksiä, mutta kävi hyvin Mikollekin (eihän noissa ollut kuin yksi eri etäisyys). Parhaiten hypyt meni silloin kun lähdin Mikon kanssa yhdessä juoksemaan. Miko taas kovasti varasti lähdöissä.

Ensi viikolla mennään pitkästä aikaa tokoilemaan. Vapaita paikkoja meidän seuran tokotreeneihin on varmaan joka viikko, mutta en oikein jaksa lähteä Espoon Agimestaan, sillä sinne ei koskaan pääse julkisilla sopivaan aikaan, vaan aina joutuu kuluttamaan aikaa teollisuusalueella vaikka kuinka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti