torstai 20. joulukuuta 2012

Sunnuntain puolituntinen

Toissa sunnuntain tekniikkatreenit jäi välistä Voittajan BIS-kehien takia, mutta viime sunnuntaina käytiin tauon jälkeen taas hyppytekniikkaa treenaamassa. Ulkona oli satanut lunta koko päivän, päivällä oli ihan kamala ilma, mutta illalla oli onneksi jo ihan ok. Tiet olivat tietenkin ihan lumessa ja melkein puolet matkasta mentiin teitä pitkin, joilla ei ole talvikunnossapitoa. Lumessa kahlaaminen oli raskasta ja välillä tuntui siltä kuin kaikki voimat olisi ihan loppu. Mikolla ei ollut etenemisessä vaikeuksia, joten se kulki melko normaalia vauhtia ja siten veti. Hikin vielä tuli. Siinä oli jo ihan tarpeeksi monta tekijää hermojen kiristymiseen…

Olimme tällä kertaa kahdestaan. Teimme ensin hyppytekniikkaa tasaokserilla, joka oli meille uusi juttu. Nostin rimaa kahden toiston välein 5 cm:llä, 30-35-40, ja sitten kahden toiston välein laskin 5 cm:llä. Miko hyppäsi vähän laiskan oloisesti, mutta muuten ihan ok. Miko pari kertaa palasi luokseni ponnarin taakse hyppäämällä okserin takaisin päin ja kerran tai pari rima vähän kolisi. Hyppytekniikan jälkeen tehtiin keppejä. Ensin tehtiin yhden hypyn kautta, mutta kulma oli vähän hankala. Kepit oli seinän vieressä ja aloitus seinän puolelta. Hyppy tuli sivusta keppejä päin. Miko ensin juoksi hypyltä suoraan seinän viereen, ihan kuin se olisi luullut siellä olevan jotain. Pujottelemaan sain sen sitten kun tehtiin hitaammalla vauhdilla ja enemmän ohjasin oikeaan väliin. Tämän jälkeen tehtiin keppejä putken kanssa niin, että putki tuli keppien jälkeen. Putki sai Mikon innostumaan, mutta muuten se oli aika vaisu. Loppuun tehtiin A:ta, joka sekin sai Mikoon lisää virtaa. Hyvin poika pysyi kontaktilla, vaikka ensin lähti omin luvin. Kontaktit on ollut jonkin aikaa tauolla ja viimeksi Kivikossa treenatessa tuli huomattua, että kontakteille pysähtyminen oli Mikolta päässyt unohtumaan.

Takaisin päätin mennä niitä teitä pitkin, joita aurataan, vaikka matkaan tuli lisää pituutta. No eipä niistä auratuista teistä juuri iloa ollut, kun ihan lumessa nekin jo oli… Tuli mietittyä oliko treenit kaiken tuon arvoista, mutta Miko tykkäsi kovasti kun sai flexissä mennä melkein oman mielensä mukaisesti.

Viime yönä Miko on nähnyt painajaisia/mörköjä/kummituksia. Se on kuulemma lähes koko yön ollut levoton, välillä katsellut ikkunasta, murissut ja haukahdellut. Heräsin kerran aamuyöstä kun Miko haukahti makkarin ovella. Kutsuin pojan sänkyyn, jonne Miko kyllä tuli, mutta jäi suojelevasti istumaan sängyn reunalle. Kyllä se sitten jossain vaiheessa on rauhoittunut ja aamulla heräsin Miko vieressä tuhisten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti