sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Joopa joo...


Ihan ekaksi, ettei unohdu, Mikon paino, joka oli viime viikonloppuna 14,8 kg. En silloin muistanut kirjoittaa sitä ylös, joten piti pistää nyt, että "paino" kategorian avulla pystyn seuraamaan painoa. Edellinen paino joulukuun alussa eläinlääkärillä oli 14,75 kg, joten paino on pysynyt samana.

Tänään agitreeneissä kouluttaja oli tehnyt meille vähän helpomman radan pätkän kuin muille, "innostustreenin".

Oli siis tosi helppo ja yksinkertainen rata, jossa ei tarvinnut kuin tehdä yksi valssi hypyn 2 jälkeen. Haasteena pidin puomia, joka oli putken (musta numero)  vieressä, Mikon kontaktihakuisuuden vuoksi. Voi kun se olisikin ollut meidän suurin ongelma! Mikon ajatukset oli ihan jossain muualla ja se meni seinän viereen haistelemaan aina kun tuli mahdollisuus, mm. hypyn 3 jälkeen. Mikosta huomasi melkein heti, etten saa sitä innostettua. Kun emme päässeet hyppyä 3 pidemmälle, niin aloitimme sitten suoraan kolmoselta. Ei sekään toiminut kun siitä pääsi suoraan seinän viereen haistelemaan. Aloitimme sitten putkelta, jolloin saimme onnistuneen suorituksen. Miko ei tosin mennyt ihan kaikkia oikeita esteitä suoralla 5-6-7, mutta pääasia, että poika meni suoran tosi vauhdikkaasti. Tehtiin vielä kerran putkelta ja mentiin sitten tauolle. Toisella kierroksella tehtiin sama päinvastoin eli punaiset numerot. Hypyn 2 jälkeen Miko juoksi suoraan putkeen ja nosti siellä koipeaan. Siihen päättyi meidän vuoro ja kouluttaja suositteli tokoilua kentän sivussa kontaktin saamiseksi.

Teimme ennen ensimmäistä vuoroa sivussa keppejä sekä A:ta, jotka molemmat meni hyvin muuten, mutta jo kepeillä Miko halusi haistella jotain seinän vieressä. Ilmeisesti tytöt oli sekoittanut Mikon pään ja jonkun verran se myös saattoi paineistua muiden koirien kovasta haukkumisesta. Treenit meni niin penkin alle kuin vain voi mennä. Onneksi tämä kouluttaja (meillä on kaksi, jotka vuorottelevat) osaa antaa hyviä vinkkejä. Tunnin lopuksi hän neuvoi seuraavaa kertaa varten, jolloin hänellä on tuuraaja, tokoilemaan, jos koiraan ei tunnu saavan kontaktia ja suositteli myös ihan muutaman hypyn tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti