maanantai 5. joulukuuta 2011

Treeniä & ensilumi


Suuntasin aamupäivällä Mikon kanssa Kivikkoon. Kentän ympärillä on nyt työmaata ja alue oli rajattu nauhalla. Menimme nauhan ali kun ei muutakaan vaihtoehtoa ollut. Kentälle johtavan hiekkatien alku on pelkkää mutaa, jonne kengät upposivat. Mustat kenkäni ovat nyt vaaleanruskeat... Mitäköhän kautta kentälle oikein pitäisi mennä?

Aloitimme muutamalla toistolla hyppytekniikkaa, perussarja oli tänään vuorossa. Halusin huomisten epiksien vuoksi tehdä kontaktitreeniä, sillä epiksissä Miko on juossut kontaktit ihan surutta tai jopa hypännyt niiden yli. Se johtuu ainakin osittain siitä kun kosketusalustaa ei ole silloin käytössä ja intoa/vauhtia on enemmän kuin treeneissä. En ollut suunnitellut mitään, joten keksin siinä samalla A:n ja puomin yhteyteen pikku pätkät.

Ensin teimme A-pätkän, joka on kuvassa alla. Miko tykkää kun saa painella suht suoraan. Teimme tätä muutaman toiston ja hengästyin, vaikka minun ei tarvinnut niin kauheasti juoksennella kun Miko irtosi niin hyvin. Kun Miko irtoaa, se on innokas.

Puomi-pätkällä harjoiteltiin takaakiertoa ja tein lisähaastetta pistämällä putken suut puomin viereen. Aluksi Miko meni vain putkeen. Kun tehtiin puomi kerran yksinään, niin sitten Miko meni vaan puomille. Lopulta saatiin onnistumaan, ensin ilman ekaa hyppyä ja sitten koko pätkä. Molemmat takakierrot meni joka kerta tosi hyvin. Tällä radanpätkällä hengästyin vielä enemmän kuin edellisellä. Miko oli ihanan innokas ja paineli kovaa. Puomilla se ei ollut kovin vauhdikas. Jostain syystä vauhti puomille tulee vain epiksissä. Harmi, ettei ollut kameraa/kuvaajaa mukana.

Lopuksi harjoittelimme vielä keinua. Teimme kolme toistoa, jotka kaikki olivat riittävän hyviä. Miko ihan reippaasti meni keinun keskelle ja keinautti sen alas. Kovasti Miko taas pääsi juoksemaan vinkupallon kanssa ja kovin sillä oli kivaa.

Tänään satoi Helsinkiin ensilumi ja lähdimme tietenkin heti ulos Mikon ja kameran kanssa.


Tää on musta jotenkin ihana kuva. Ihan kuin Miko katselisi
leijailevia lumihiutaleita, vaikka se oikeasti katsookin Markusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti