sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Helsinki Winner 2011 & Voittaja 2011


Huh, mikä viikonloppu! Onneksi on maanantai ja tiistai vielä vapaata. Lauantaina oli aikainen herätys ja suuntana Messukeskus. Iltapäivällä kotiuduin ja siitä parin tunnin päästä lähdimme siskoni yo-juhliin, joissa menikin koko loppupäivä. Tänään sunnuntaina ei tarvinnut herätä yhtä aikaisin, mutta päivästä Messukeskuksessa tuli pitkä. Ei yleensä noin lähellä oleva näyttely vie kovin paljon aikaa, mutta tänään reissuun meni 6h.

Lauantaina hoidin ostosten teon ennen kooikereiden kehää. Mukaan lähti pihvitikuja, Hurtan makupalapussi, kooho avaimenperä ja magneetti, lahjapussi (jossa leluja & herkkuja) ja näytepakkauksia. Kehän alkua odotellessa kävin moikkaamassa Mikon siskopuolta Fellaa (Estaika's Flare). On kyllä tyttö, samoin kuin siskonsa Mindi, ihan isänsä Rommin (Muskettikoiran Unituuli) näköinen. Mikokin on tullut enemmän isäänsä, ainakin pää, joten eivät ole sisarpuolet kovin samannäköisiä :) Monicakin kävi pikaisesti moikkaamassa. Loki kävi ensin kehässä ja toi Helsinki Junior Winner-11 tittelin mukanaan, jee! En ihan parhaassa kuvauspaikassa ollut, mutta ihan ok kuvia sain ja niitä täällä.


Tänään pääsin Tainan kyydillä Messariin kun auto jätettiin mun työpaikan parkkihalliin. Olimme hyvissä ajoin paikalla ja käytin ajan osittain shelttikehän laidalla seistessä. Olisin saanut kehän pyörittäjän luettelosta kooikersivut, mutta ei sitten tullut hyvää väliä, jossa olisin tuomarin pöydän luo hipsinyt. Jokusen kerran kävelin kooho- ja shelttikehän välillä, jotka olivat aivan eri puolilla Messukeskusta. Shelttejä oli paljon ja tuomari käytti yhteen koiraan paljon aikaa, joten luovutin lopulta. Kooikerit kehässä olivat kaikki ennestään tuttuja, joten sain kyllä nimet kuvien alle ilman luetteloa. Osan ajasta olin tietenkin kooikerkehän laidalla, jossa moikkasin joitain punavalkoisia. Olin sen verran Kodan mieleen (kuten varmaan kaikki muutkin), että saattaa löytyä tämän päivän jälkeen mustelmat reidestä :D

Kooikerkehä alkoi tosi myöhään kun tuomari oli tarkka ja kirjoitutti pitkät arvostelut. Tanskalaistuomari oli tiukka ja aluksi ei melkein muuta nähty kuin vihreää nauhaa... Nartut aloitti juniorit Adya ja Fella. Adya päihitti Mikon siskon ja sai itselleen Juniori Voittaja-11 tittelin, hienoa! Tällä kertaa kuvauspaikka oli parempi, kuvia täällä.

Fella-siskopuoli

Unohdin muuten mainita eläinlääkäripäivityksessä, että Miko kävi odotellessa vaa'alla, joka näytti 14,75 kg. Kuukauden aikana on painoa tullut 200g (eri vaa'at). Niin kauan kun paino on alle 15 kg, olen tyytyväinen.

Viime aikoina olen miettinyt toisen kooikerin hankintaa sen verran, että voin sanoa, että sellainen voi tulla taloon aikaisintaan vuonna 2013. Olen nyt pistänyt yhden nartun "seurantaan", mutta voisi niitä olla varmuuden vuoksi enemmänkin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti