torstai 28. heinäkuuta 2011

Mätsärissä


Keskiviikkona kävimme Tainan ja Lokin kanssa Munkkiniemessä mätsärissä. Iltapäivällä oli vielä tosi kuuma, mutta mätsäripaikalla oli kivasti varjoa ja varjossa oli mukavaa. Mikon tapa viilentää(?) itseään lämpiminä päivinä on piehtaroida nurmikossa ja yleensä siihen kuuluu myös ääntely, pääasiassa murina. Loki oli ihan hassu ja itsekin kellahti selälleen kun Miko meni piehtaroimaan. Miko innostui jopa vähän leikkimään Lokin kanssa, mutta murina taisi olla Lokille vähän liikaa. Molemmat makoilivat nurmikolla, Miko muristen "näykki" Lokin jalkoja ja pään seutua. Loki vaan hiljaa makasi paikallaan ja ryömi eteenpäin jos Miko liikkui. Voi pientä, ei tainnut olla Mikon leikki ihan sitä mitä Loki olisi toivonut :)

Miko ja Loki © Taina Lempiäinen

Isojen kehässä olimme kahdeksannessa parissa ja parina meillä oli dalmis. Miko antoi tosi nätisti tuomarin tutkia, mutta liikkuminen vaikutti vähän laiskalta. Tuomari juoksutti koiria aika paljon. Saimme sinisen, sillä dalmis oli niin tyylikäs. Isoja koiria oli yli 40, joten hetki vierähti ennen värikehiä. Sinisten kehässä tuomari järjesteli koiria roturyhmittäin, tai ainakin suunnilleen samantyyppiset koirat vierekkäin. Oli positiivista, että tuomari osasi sijoittaa meidät tollerin, labbiksen ja vesikoiran kanssa samaan seuraan. Koska koiria oli kehässä runsaasti, aina yksi "roturyhmä" juoksi kehän kerrallaan ympäri. Kiva, että koirat juoksutettiin osissa, kun joskus on saanut olla niin täydessä kehässä, ettei ravaamisesta oikein mitään tullut. Meille taas lämmintä kättä.

Tuomari tutkii © Taina Lempiäinen

Ravataan © Taina Lempiäinen

Sinisten kehässä © Taina Lempiäinen


Paikalla näkyi ihan kivasti muitakin kooikereita. Mätsäriin menestyksekkäästi osallistui Milli ja mätsärialueella pyörähti myös kaksi muuta kooikeria. Niiden luulen olleen Fanny ja Zanzi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti